Deskundige relaxe behandeling

Tandarts straalt rust en deskundigheid uit . Is relax in handelen en het personeel Ze liet nee meekijken via spiegel wat ik persoonlijk leuk en interessant vond

Goed vriendelijk .

Positief en geen gaatjes hihi Top!!!

netjes

er zit geen "schwung"meer in het pand

in niet meer zoals het was

Vlot, eenvoudig en gewoon goed

Fijne en prima tandarts praktijk!

Vlot, eenvoudig en gewoon goed

Fijne en prima tandarts praktijk!

Fantastisch behandeld

Een mooie eerste ervaring met tandarts Ed. Ik ben met zoveel begrip behandeld en heel sociaal.

Goede controle afspraak

Zoals altijd goed en vriendelijk behandeld

Goede controle afspraak

Zoals altijd goed en vriendelijk behandeld

Fantastisch behandeld

Zie hieronder

Kwam voor controle en mondhygiënist maar controle kon niet plaats vinden Als een patiënt door ziekte niet kan en belt net voor tijd krijg je een rekening want je moet 24 uur vantevoren afbellen Zoals dit bij tandarts overmacht is kan dat ook bij patiënt Graag in overleg met patiënt laten weten welke tandarts er vervanger wordt voor evt Herman Raaff Ga anders nooit meer naar een tandarts zonder overleg Leg uit aan patiënt waarom.het niet kan om bij Herman te blijven wordt zomaar zonder overleg gedaan Ben zelf een angsthaas wat betreft tandarts door Herman weer controles gaan doen en behandelingen

Zie hieronder

de schwung die er was is in mijn ogen verdwenen

het lijkt wel of de ziel uit de praktijk was. hoe

Fantastisch geholpen

Ben zeer goed behandeld en op een leuke manier kunnen communiceren.

Blij dat ik met spoed zo snel terecht kon

Met veel kiespijn opgebeld of ik langs kon komen. Dit kon al na 1,5 uur! Wortelkanaalbehandeling gekregen en nu gaat het veel beter! Bedankt!

Blij dat ik met spoed zo snel terecht kon

Fijn en goed geholpen

Joella heeft mijn gebit weer lekker en goed schoongemaakt. Controle gedaan en foto’s genomen

Door de fijne behandeling heb ik vertrouwen in de toekomst.

Ik heb een fantastische mooie ervaring gehad met tandarts Ed. Hij heeft mij heel goed geholpen en duidelijk in zijn bevindingen.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!