Constructieve samenwerking

Afspraak krijgt andere inhoud nadat bleek dat mijn etsbrug goed vast zat. Advies besproken te wachten tot deze los gaat om schade te voorkomen. Met daarbij dat ik ervoor kan kiezen toch het plan door te zetten. Er was al een plan, offerte etc. Terplekke reageren op wat gesignaleerd wordt ervaar ik als erg prettig. Ook duidelijkheid over wat vervolg is Tandarts Maudie Karunt vind ik super!!! Ik kan haar naam niet aangeven bij behandeld persoon. Maar zij was het:)

Goed behandeld

Is goed

Goed behandeld

Is goed

Tandarts weet je gerust te stellen .

Fijne tandarts legt precies uit wat hij gaat doet dat stelt gerust en geeft vertrouwen.

Top tandarts vriendelijk ,kundig altijd een oplossing

prima behandeld en vlot afgesproken

combinatie mondhygieniste en tand controle vlot en goed geregeld

Personeel is altijd super vriendelijk en aardig. Enigste nadeel is dat ze nooit de tijd halen wanneer je een afspraak hebt en dat is erg jammer

Goede behandeling

Behandeling is goed, evenals communicatie, klein minpuntje is de lange wachttijd eer je een afspraak kunt plannen. Ben behandeld door Susan, top, weet echter haar achternaam niet, dus kan die niet invullen.

Snel en goed geholpen.

Ik kon snel terecht voor een reparatie van een kies en is in één keer goed verholpen.

Goed geholpen

Goed zit al jaren bij Blinq goed over te spreken

Goed en vriendelijke behandeling ook snel zonder pijn

Zie boven

Redelijk

Wacht nog op antwoorden mbt een offerte die ik 4 dagen geleden heb gesteld.

Te veel verschillende gezichten

Op zich aardig maar door te veel verschillende mensen is de sfeer verandert

Geruststelling door vrouwelijke mondhygiëniste

Na aangeven angst, goed gerustgesteld en nauwelijks iets van gemerkt, helaas weet ik haar naam niet

Prettig team, professioneel en buitengewoon klantvriendelijk.

Het is de toon die de muziek maakt, dat geldt ook voor deze tandarts.

Vond het heel fijn dat ik Herman zelf weer had

Vriendelijk, deskundig

Deskundig

Fijn tandartsenteam! van receptie tot en met tandarts!

Netjjes

Keurig geholpen

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!