gewoon goed

Hier werken mensen met verstand van zaken!

Goeie ervaring

Heb samen met de tandarts een gesprek gehad over de eventuele behandeling. Uiteindelijk zelf de beslissing genomen wat te doen. De behandeling kon meteen plaats vinden dit vond ik deel prettig.

Super vriendelijk en kundig

Mijn zoon is erg bang en werd enorm op zijn gemakje gesteld waardoor de behandeling enorm meeviel en hij met een fijn gevoel naar huis ging.

Gastvrij.

Gastvrij!

Super geholpen

Als je vulling eruit gevallen is en je kunt de zelfde dag geholpen worden dan vind ik dat super. En Mv. Reijnders heeft mij prima geholpen en zeer belangrijk gerust gesteld (alles wat ze ging doen verteld)

Heel goed

Naar de tandarts is nooit een pretje maar op de concordialaan bij Blinq zit je goed. Ik werd gerustgesteld en behandeld door een vrouwelijke tandarts die een goed cijfer verdiend.

Ik was erg bang om alles te laten trekken. Ik heb vertrouwen in tandarts de graaf en het is zeer goed verlopen.

Goed geholpen, zowel aan de telefoon als door de tandarts

Moet helaas relatief vaak naar de tandarts, wordt altijd goed naar je geluisterd, en de eventuele behandeling wordt goed toegelicht. In al die jaren dat ik patiënt ben bij Blinq Tandartsen, is er qua behandeling nooit iets mooier voorgesteld, wat realistisch gezien niet haalbaar is.

goede voorlichting en meedenkende tandartsen

tijdens behandeling werd ik goed op de hoogte gehouden en regelmatig tussenpauzes tijdens de behandeling om even tot rust te komen.

Was gewoon top niets gemerkt van behandeling

Vriendelijk personeel

Goed geholpen

Op tijd en rustig en goed geholpen

Het was schrikken!

De persoonlijke touch is weg. Niet fijn. Het is kil en zakelijk geworden. Dichtbij, persoonlijk en service Dat vind ik erg belangrijk. Allemaal nieuwe mensen met een iets andere instelling. Meer zakelijk. Op zich prima maar niet voor ons gezin. Herman is groot geworden door gewoon te zijn en zijn vak goed uit te voeren. Kennis van het gezin is een pre. De nieuwe tandarts was zeker aardig. Twijfelde wel over haar besluit wat wel en wat niet te doen. Persoonlijk vind ik het flink balen. Kortom! We zijn minder tevreden.

Prima geholpen door Ed

Snel en kundig

Snel, alles onder één dak, vriendelijk.

goed en deskundig personeel

Lieve mondygieniste en een lieve zachtaardige nieuwe tandarts

Ik ben behandeld door een professionele tandarts en een goede assistente ze zijn vriendelijk je kan vragen stellen je wordt goed geïnformeerd Ze houden rekening met je wensen en zorgen dat je geen pijn hebt.

Ik twijfel over behandeling

Sinds een jaar of zeven ben ik overgestapt naar Blinq omdat mijn tandarts stopte. Ik ben zeer tevreden over Ed Wien en een jaar geleden besloot ik om over te stappen naar een mondhygieniste van Blinq, Ik was erg tevreden over Paro Breda, maar gezien mijn leeftijd vond ik de afstand toch een bezwaar, zeker omdat ik vlakbij Blinq woon. Gezien mijn verleden, parodontitis en enkele flap-operaties, maak ik me toch wat zorgen en twijfel ik erg over de behandeling van de mondhyieniste, die vind ik toch wat minder zorgvuldig dan bij Paro. Wellicht werkt de ene wat sneller dan de ander, maar het verschil is in mijn beleving erg groot. Niets ten nadele van d persoon die mij behandelt, zij is vriendelijk en correct.

goede service

alles is prima geregeld,

Super tandartsen en mondhygiënisten

Altijd op tijd en vriendelijk goed geholpen

Behandeling met aandacht voor patiënt

Behandeling start op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel die veel aandacht geeft.

Tandartsen Ed en Herman

Door hun ben ik niet bang om naar de tandarts te gaan.ze leggen goed uit wat er gebeuren gaat en nemen de tijd. Tandarts Ed heeft me geholpen afgelopen maandag.Weet zijn achternaam niet.

Heel goeie tandarts

Hallo Ik ben Akram Sulaiman Ik ben heel blij met de tandarts Groetjes Akram

Slecht

Ik had een afspraak bij tandarts Ed en kreeg nu een leerling.

Keurige behandeling, wel uitloop

Ik werd vriendelijk geholpen en de behandeling verliep goed. Wel 20 minuten moeten wachten voordat ik aan de beurt was

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!