Lange wachttijd

De eerste keer zat ik 10 min aan de lijn en werde de connectie verbroken, daarna heb ik 20 minuten aan de telefoon gezeten om een afspraak te kunnen maken. Ook met de halfjaarlijkse controle moeten we zelf de afspraak maken, voorheen kreeg je een kaartje dat je een afspraak moest maken, meerdere malen aangegeven wordt niks mee gedaan

Teleurstelling

Al meerdere keren inval tandarts . Ik ben jaren niet bij tandarts geweest ivm angststoornis Juist door Ed is dit overwonnen. Ik overweeg nu over te stappen.

Fijn dat ik tussen door kon komen met klacht

Tevreden hoe het gegaan is!

Spannend maar onder controle

Ik zag er erg tegen op vanwege een vorige ervaring met 3 weken last van mijn voortanden. Gisteren had ik veel last maar ik merk nu al dat het iets minder wordt. Het is nog wel gevoelig ik hoop niet dat het weer zo lang zal duren voordat de gevoeligheid over is. Mondhygiëniste was een lieve rustige jonge dame die me op mijn gemak stelde.

Zoals altijd in één woord; TOP

Ik wordt bij elke controle geweldig goed geholpen en geadviseerd door mijn behandelaar Joëlla. Jammer dat ik haar achternaam niet weet en zodoende de vraag; wie heeft u onderzocht of behandeld niet kan invullen.

Fijne tandarts!

Mijn dochter is vrij gespannen voor tandarts. Dit was een eerste afspraak met deze tandarts maar ze werd op een prettige manier gerustgesteld en behandeld. Ondanks dat ze een voor haar hele spannende ingreep moest ondergaan (kies trekken) praatte de tandarts haar op een kalme manier overal doorheen.

Meedenkend

Empathisch

Erg fijne tandarts en kundige tandartspraktijk

Een erg fijne tandartspraktijk met vriendelijke tandartsen.

Super lieve en goede tandarts

Normaal gesproken is een wortelkanaalbehandeling zeer pijnlijk. Maar bij deze lieve en kundige tandarts heb ik er bijna niets van gevoeld.

Veel begrip voor angst en goede begeleiding.

Aangegeven dat ik bang ben en daar werd heel fijn mee omgegaan. Veel begrip en de handelingen werden goed omschreven. Bedankt!!

Fijne praktijk

Weer goed behandeld door een vakkundig en vriendelijk team

Uitstekend weer geholpen!

Fijne tandarts.

Fijne, geduldig.

Werd telefonisch goed te woord gestaan en werd goed gekeken of er een plekje vrij was om mijn kies te herstellen. Tandarts geduldig en legde goed uit wat hij ging doen. Top!

uitstekend

ik ben prima geholpen heb er niets van gevoeld en ook daarna bijna geen pijn gehad

Uitstekende behandeling en uitleg

Ben uitstekend behandeld door Maudi Karuntu

Ik zou zeggen moderne no-nonsens praktijk (niet nonses)

snel, stipt, en “to the point” Ivm de vraag hieronder : ik geef nooit aanbevelingen mbt zorgverleners, iedereen moet zelf zijn eigen voorkeuren en keuzes bepalen, vind ik.

Zeer klantvriendelijk

Erg vriendelijk, persoonlijke aandacht

Ben goed geholpen.

Uitstekende praktijk

Super goed behandeld en heel aardige tandarts .

zeer deskundig en netjes behandeld.

Ik ben al geruime tijd onder behandeling bij Blinq. het is een mooie in huiskamer ingerichte praktijk met vriendelijke en deskundige mensen.

Goed en tevreden

Met een gebroken tand kwam ik binnen en liep naar buiten en deels gemaakt op naar de volgende afspraak

Prima geholpen

Prima geholpen

Top mondhygiëniste ook voor kinderen

Mijn mondhygiëniste is altijd kundig en vriendelijk en heeft veel geduld en feeling met kinderen. Ik ben zo blij dat we als gezin bij deze praktijk zitten. Heel erg tevreden met Joëlla!

Heel fijn contact met mondhygiëniste

Geerte is echt een fijne mondhygiëniste!! Ze verstaat haar vak, is heel vriendelijk naar de patiënt en ze houdt ook echt rekening met de patiënt. Ik wil eigenlijk altijd alleen bij Geerte voor de mondhygiëne.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!