Prettig, eerlijk en deskundig

Prettige tandarts die rustig je tanden bekijkt en beoordeeld en goede, duidelijke uitleg over de aanpak.

Geruststellend

Een rustige benadering met vooraf goede informatie.

Deskundige behandeling.

Deskundige tandarts en fijne open begeleiding van patiënten.

Vriendelijk en vakkundig

Ik kom al een aantal jaren bij de Blinq tandartspraktijk aan de Concordialaan. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk. Vriendelijk personeel en super vakkundig.

Goed advies gekregen

Alles was prima

Ik zou jullie zeker bij iedereen aan raden,alles keurig volgens afgesproken tijd

Deze keer ben ik geholpen door een vrouwelijke Tandarts.

Beste Dame /Heer. Op donderdag J.L 17 /10 ong. 14:40 ben ik geholpen door een vrouwelijke Tandarts. Mijn kroon was gebroken, wat ik heel vervelend vond, na telefoon contact te hebben kon ik gelukkig de volgen de dag al terecht. Mevrouw heeft de kroon weer netjes terug op zijn plaats gelijmd, heeft ze perfect gedaan, en ook de assistente heeft haar keurig ondersteund. Kortom zeer vriendelijke dames.

Aardige medewerkers en prima behandelingen

Uistekend

Snel,kundig en vriendelijk geholpen

Klantvriendelijk

Als ik bel wordt ik heel goed geholpen en verwezen naar de juiste persoon. Mijn protese zat losjes en heb gebeld hiervoor. Werd gelijk verwezen naar Pierre. Daar werd ik heel vriendelijk ontvangen en kon mijn protese achterlaten. Na 4 uren heb ik het weer opgehaald en het zat weer perfect. Wederom goed geholpen door Pierre

Vriendelijk

Niemand gaat gaag naar de tandarts. Maar de controle was precies en uk heb het idee dat alles weer goed in orde is met mijn gebit

Zeer goed en lang nagedacht

Via een goede tip van de patiënten van mijn man kwam ik na een half jaar wachten eindelijk bij BlinQ in de stoel. Duurde even voor een afspraak mogelijk was. Na de afspraak kwam de rekening per direct maar tot nu toe nog geen enkele e-mail over de kosten en het behandelplan. Los van 2 keer e-mailen. Jammer van de tijd en geld om daar heen te rijden. En na gaan of ik zonder enkele reactie wel dit bedrag moet voldoen… voor??!

Tevrede

Erg te spreken over de behandeling en benadering Ed

Na een slechte ervaringen (Beiaard) Nu weer gedegen geholpen aan de (Concordialaan)

Goede behandeling

Ik krijg goede uitleg en verder een behandeling waar ik blij van word weer lekker schone tandjes

Prima tandarts

Reguliere controle, zoals altijd nette ontvangst en controle.

Was weer een andere tandarts en communicatie was minder

Niet prettig

Prima.

Heb, op verzoek, de mondhygiënist-stagiare de behandeling laten doen. Zij was vriendelijk, zorgvuldig en precies. Geerte begeleide haar voortreffelijk ! Gaf steeds uitleg en keek het geleverde werk na ! Kortom: prima !! Achternaam voor de volgende vraag weet ik niet. Haar voornaam is :Geerte.

vlot, deskundig, prima

Na bellen om afspraak kon ik toevallig, wegens uitvallen van een andere afspraak, vlot terecht bij mijn vaste tandarts. De tand controle werd deskundig en vlot uitgevoerd. Een afspraak met de mondhygiëniste volgt later nog.

De afspraak verliep goed. Ben goed geholpen en een advies rijker.

Ga altijd tevreden weer weg!

Als te doen gebruikelijk afspraak startte mooi op tijd, vriendelijk geholpen, goede uitleg en op nar weer een volgend halfjaar. Nu alleen mondhygiëne dan gecombineerde afspraak. Afspraak bevestiging komt mooi digitaal binnen. Gewoon weg super!!

Goed,fijn en professioneel verlopen, ondanks enorme angst voor de tandarts.

Door een nare ervaring in het buitenland met een tandarts was ik absoluut geen fan van tandartsen. Ik werd goed en professioneel geholpen, ze namen mij serieus! En vertelde duidelijk stap voor stap wat ze gingen doen. Goede ervaring!!

Altijd goede mond zorg

Prima tandarts met prima personeel.

Herman is altijd vriendelijk en maakt altijd eerst een praatje. Hetzelfde geld voor het personeel.

Professioneel, zorgvuldig

Klantvriendelijke benadering, accuraat.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!