Prima en deskundig geholpen. Aandacht en tijd voor de persoon :-)

Oog voor de klant en persoon. Netjes en vakkundig geholpen.

Bekwame en vriendelijke mensen

Goede behandeling

Prima tandarts

Nauwkeurig onderzoek en advies

Fijne tandarts!

Fijne, rustige kundige tandarts die goed luistert.

Effectief, duidelijk envriendelijk

Ontvang was vriendelijk, gastvrij. na melding werd binnen 5 minuten al naar binnen geroepen. Tijdens behandeling een zorgvolle houding en efficiënt in de beslissingen en uitwerking Je zou haast met plezier naar de tandarts gaan....

goed ontvangen en deskundig geholpen

Door mevrouw Abrahams zeer kundig geholpen met een duidelijke uitleg over wat zij gaat doen en zij is een prettige persoon,

Teleurstellend

Zo teleurgesteld dat ik overweeg naar een betere vervanger van Tandarts Mackenbach te vragen. Meer dan een kwartier wachten als eerste vroege patiënt ? Ik kwam voor controle van bovenkaak implantaat en mijn eigen vaste onderkaak gebit. Ik kreeg de vraag of ik mijn onderkaak prothese ook wilde uitdoen??? Er is geen controle van de onderkaak uitgevoerd. Verkeerd advies voor onderhoud van mijn plantaat. Dreft als schoonmaak middel ???, een tandenborstel meegegeven is, die absoluut niet geschikt is voor mijn implantaat prothese, zelfs niet past, meegegeven extra tandenborsteltje nav veel plak dat nergens opslaat. Er wordt 2x gevraagd hoe het met me gaat, hoezo, is de eerste maal niet binnengekomen ? Allemaal geen grote dingen maar het geeft weinig vertrouwen. Ik was/ben heel tevreden met tandarts Mackenbach, implantoloog Emami en tandprotheticus Altenstad. Over tandarts-implantoloog Abrahams niet, komt niet serieus over. Mvg Ben Nederhand

Rustig, duidelijk, goed meedenken

Iedere keer een goede ervaring om daar te zijn. Steeds een adequate behandeling.

Zeer positief en klantvriendelijk

Goed en super behandeling

Vakkundig

Vakkundige tandartsen

Eerste bezoek, prima ontvangst bij de receptie, uitstekend eerste consult bij de tandarts.

Prima controle Sympatieke tandarts

Behandeling was nogal gehaast gedaan

Behandeling was nogal gehaast

goed geholpen

Mijn ervaring bij de mondhygiëniste was uitstekend zoals altijd. Een super vriendelijke vrouw heel ze is heel professioneel. Ik ben haar naam kwijt volgens mijn heet ze Named

Netjes behandeld

Wil na drie verschillende tandartsen in drie jaar een vaste tandarts

Prettig ontvangst

Ervaren mondhygiëniste en voor het eerst een andere kundige prettige tandarts

Zeer ervaren en kundig!

zeer vriendelijk en goed verzorgd

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden

Deskundig en vakbekwaam

Vriendelijk en goed geholpen

Laatste vriendelijk en goed geholpen door Joke van Maaseijk (meisjesnaam)

Een fijne deskundige behandeling!

Prettige ontvangst en prima uitleg over wat ze gaat doen.

nieuwe tandarts, prima ervaring.

Heel goed

Mij werd doorHele vriendelijke medewerkers uitgelegd wtat ze gingen doen en het vervolgtraject.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.