Tevreden over mondhygieniste en tandarts

goede behandeling

tandverzorging correct uitgevoerd, wel wat lange tijd tussen behandeling tandverzorging en de afspraak bij de tandarts voor controle

Onzorgvuldig

Ik belde voor een periodieke controle en daarbij de vraag of er een afgebroken stukje hersteld kon worden. Aan de telefoon al niet heel erg geïnteresseerd en wel gehaast. In de praktijk net zo helaas, er word weinig voor besproken, meteen begonnen aan reparatie tand. Toen wilde de tandarts vertrekken en heb ik moeten vragen of er hij de periodieke controle nog zou doen. Dat lukte nog net, ware het met flinke haast. Voelt niet heel erg prettig dat je èn later aan de beurt bent (om tien uur sochtends al uitgelopen) èn dat je de meest basic dingen moet navragen of het wel gaat gebeuren. Dit kan denk ik velen malen netter en minder gehaast.

Vriendelijk, duidelijk, mag meebeslissen over behandeling. Prettig.

zie zin hierboven.

Zorgvuldig en vriendelijk

Vakmanschap, kwaliteit en heel klantgericht. Goed uitleggen eerlijk en samen zoeken naar wat goed en verstandig is.

Professioneel en zeer vriendelijk

Word steeds met zorg en empathie behandeld door Orson.

Helemaal goed

Wat een fijne tandarts!

prima, geen overbodige handelingen en goed advies

prima, geen overbodige handelingen en goed advies

Snelle en technisch perfekte reaktie.

Goed geholpen

, vriendelijk en op tijd

Mijn ervaring is gewoon goed

3 verstandskiezen getrokken

Geweldig goed en snel geholpen

Erg vriendelijk, in een dag geholpen zonder afspraak

Zeer positief

Zeer fijne tandarts. Vriendelijk en duidelijk.

Tandarts liet duidelijk onvrede blijken over werkdruk

Ik ben al even klant bij deze tandarts. Vanwege een afgebroken kies moest er een spoed afspraak gepland worden met een andere (dan mijn eigen) tandarts. Toen ik in de stoel ging zitten werd mij eerst gevraagd waarom ik niet bij mijn eigen tandarts was gepland, waarop ik antwoordde dat die blijkbaar geen tijd zal hebben gehad in de agenda. Daarop werd cynisch gelachen met de reactie ‘wij ook niet’. Heel onprettig als je al angst hebt voor de tandarts. De (vet) betalende klant zit ermee te kijken.

Heel goed

Bewondering voor vakmanschap Frederic

a

Ik ben prima geholpen ik vond het fijn dat ik nog dezelfde dag terecht kon

Communicatie bali

De communicatie tussen bali en arts was niet goed .Ik vond dat ze halfjaarlijkse controle maar vlug gefaan had .Ze was blijkbaar niet ingelicht dat ik dat had.Ik kwam voor een vulling maar had aansluitend een controle .Vond ik afgeraffeld

Gaat wel

Gaat wel

Snelle service

Klein probleem meteen verholpen

Snel en vakkundig

Men is altijd op de afgesproken tijd aanwezig en bij verhindering of ziekte van de medewerker krijgt men direct bericht via de receptiemedewerkers, die dan direct een nieuwe afsprsak maken. De handelingen zijn meestal pijnloos en zeker snel! Kortom een mooi bedrijf om klant te zijn!

Goed, op tijd en prima geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel.

Netjes, snel weer buiten

Lieve tandarts, gelukkig geen gaatjes deze ronde

Matig

Paar weken geleden gebeld voor in-take composiet facings, gecombineerd met mijn half jaarlijkse controle, me erg op verheugd. Deze tandarts was niet bekend met composiet facings?? was wel bij haar in-take gepland. Woensdag zou Mw. Landman er zijn en zij doet composiet facings, zouden mij meteen bellen, tot op heden niks gehoord. Te vaak een andere tandarts, dat zal van deze tijd zijn maar niet fijn.

Helemaal goed!

Goede ontvangst en behandeling

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.