Met respect behandeld en gehoord door Orson Altenstad

Houdt goed rekening met wensen van mij.

Geen wacht tijd

Vakkundig

Nn

Snel en duidelijk geholpen door Edwin.. ik kijk uit naar het verbolg

Deskundig goed en sterk en snel vakkundig en heel sympathiek en mooie uitstraling

Professionaliteit en vriendelijkheid

Zeer goede ervaring met mondhygiënist en tandarts. Zij kennen hun patiënten

Fijne betrokken tandarts

Sinds tandarts Mackenbach er niet meer is ga ik naar Wolfgang. Fijne tandarts, rustig, aardig en doet zn werk goed.

Prettig

Ben altijd bang geweest, maar Wolfgang stelt me wel op m'n gemak, altijd patiënt geweest van Ronald, dat was een fijne tandarts. Altijd spannend een nieuwe tandarts, heb hem nu twee keer meegemaakt, en het bevalt me goed

Goed en snel geholpen.

Goede hulp en goede planning qua afspraken.

Keurig op tijd. Ik ben alleen benieuwd naar de rekening want ik heb maar 5 minuten op de stoel gezeten.

Galina was prima!

Eerste keer bij Galina; goede behandeling en uitleg!

Goede behandeling, duidelijke uitleg en een goed resultaat

Goede behandeling, duidelijke uitleg en een goed resultaat

Er is goed gehandeld en netjes met de tijd van de afspraak omgegaan, de controle bij de tandarts is even tussendoor gegaan omdat de tandarts na mijn afspraak een lange afspraak van 1 uur had, dus goed gehandeld van de mondhygieniste.

zeer tevreden

prettige sfeer.

Ik voel me gehoord en gezien

Iedereen is vriendelijk, alles wordt goed uitgelegd en ik ga met een goed gevoel naar buiten

Fijn en rustig geholpen

Goed geholpen met een goede uitleg wat ze gaan doen.

zoals gewoonlijk heel fijne en geode behandeling

hiewel ik een een half uur later aan de beurt was voor mijn geplande behandeling, was de genamdeling zelf goed en zoals gewoonlijk heel kundig.

Vakkundige tandarts, vriendelijk en duidelijk over wat er gaat gebeuren.

Ik verwonder mij als ik in de wachtkamer zit dat zelfs kinderen vrolijk zijn, dus geen angst vertonen voor de tandarts. Dat was bij mij en mijn zussen vroeger wel anders. De wachttijd is altijd redelijk kort en als ik word opgehaald door de assistente met een vriendelijke groet dan voel ik mij op een bijzondere manier gemeend welkom. Mijn angst voor de tandarts is verledentijd.

Profesioneel en vriendelijk

Afspraken op tijd, goede adviezen, uitstekende preventieve zorg.

Deskundig en behulpzaam

Zeer vriendelijke ontvangst, professionele behandeling en behulpzame bejegening.

Netjes en goed geholpen.

Idem

Goed geholpen.

Alleen de afspraken kloppen niet,had om 10 uur afspraak was om 10.50 aan de beurt, En dat is niet de eerste keer.

Zeer gespecialiseerd

Goede oplossing gevonden

Aan de balie super top dames, altijd vriendelijk! Nieuwe tandarts voor mij Edwin met assistente Linda…. Geweldig duo! Boek me zeer op mijn gebak en ze zijn super aardig en hebben humor

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.