vriendelijk

Je wordt heel erg vriendelijk ontvangen en geholpen

Geen pijn en fijn geholpen door Iris.

Aangezien ik een zenuwbehandeling kreeg, zonder verdoving, weliswaar in twee keer, had ik verwacht best wel wat pijn te ervaren. Maar dat viel mij honderd procent mee. Iris heeft mij na Henk prima geholpen en ik vind het jammer dat ze weg gaat.. Het is altijd fijn om met iemand een goede klik te hebben. Maar ik gun haar ook haar geluk natuurlijk. Heb er alle vertrouwen in dat er weer een goeie tandarts voor in de plaats komt.

Ga zo door

Wordt altijd goed en op tijd geholpen

Je word er geweldig goed geholpen.

Moeilijk probleem met n kies,geen probleem goed en snel verholpen.

Deskundig

Goede afspraak te maken

Edwin en zijn assistente zijn fantastisch

Her mag geen geheim zijn datbik ontzettend bang ben voor de tandarts. Maar Edwin stekt me op mijn gemak is rustig en legt alles uit. Ik heb wel enorme napijn nog altijd hopelijk gaat dit snel over

professioneel en vriendelijk

Afspraak maken, aanmelden bij binnenkomst en behandeling professioneel en vriendelijk. Goede uitleg over de behandeling en de mogelijke risico's over de behandeling en (nog) niet zichtbare problemen waardoor de gewenste behandeling mogelijk niet helemaal zou kunnen slagen. Na de behandeling nogmaals duidelijke uitleg aan de hand van de controle foto en advies over vervolg in de toekomst.

Fijne tandarts!

Het is een hele fijne en vriendelijke tandarts. Praktijk is ook netjes verzorgd. Ben al jaren patiënt van tandarts Hendrickx en voel me op mijn gemak bij hem.

Helemaal goed.

Heel vriendelijk ontvangen. Goede en duidelijke uitleg.

Positief. Goede behandeling.

Wordt reeds enkele jaren behandeld door Rafi als mondhygiënist. Bevalt prima! Tevreden cliënt.

Alles correct en schoon

Kundige tandartsen en verder personeel,alles mooi en schoon en geen lange wachttijden.

Uitstekende zorgverlening

Vlotte behandeling, minimale wachttijd

Lief, geduldig en kundig

De tandarts was heel lief, geduldig en kundig. De ontvangst mag van mij wel iets vriendelijker.

Geweldig heel snel geholpen.

Dinsdagmiddag mijn stifttand eruit en de volgende middag al geholpen en er vakkundig weer ingezet. Dus goede en snelle service!

snel gereageerd op mijn pijnklachten

plotseling had ik een gescheurde kies. ondanks dat het erg druk was hebben ze toch ruimte vrij kunnen maken om mij snel te helpen. erg kundige tandarts en assistente. zeer tevreden!

vriendelijke behandeling

vervolg ideeën na behandeling zijn soms wat onduidelijk

Als gebruikelijk correct en professioneel benaderd en behandeld.

PRIMA

vriendelijk . prima clubje alleen jammer van de aanmeldzuil. man / vrouw / NONBINAIRE......

Vriendelijke behandeling.

Ik werd naar een verkeerde wachtkamer gestuurd. Ik werd toen niet op de afgesproken tijd gehaald. Terug naar de balie. Daar werd toen gezegd dat ik verkeerd zat. Ik werd pas een half uur later geholpen.

Zoals ik gewend ben, prima

Niet lang wachten, goed overleg over vervolgstappen

Uitstekende behandeling

Ik vind Rafi een kundige en zeer vriendelijke mondhygienist!

Botte benadering bij de balie

Voor tandverzorging bij Dhr Rafi een 10 evenals de tandarts mevr Abrahams.

fijn en snel behandeld

Ik heb een goede tandarts die goed en snel handelt en hierbij ook goed verteld hoe alles in elkaar steekt. Ik ben tevreden

Jaren lang super tevreden

Ik ben heel erg tevreden over zowel de tandarts als de ortho! Al jaren.

Top tandarts

Frédéric Hendrickx is een geweldige tandarts, neemt de tijd voor je, helpt je vakkundig. Alle lof voor hem.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.