Vriendelijk personeel- fijne sfeer

Een praktijk waar ze je zien als mens en geen nummer. Nemen de tijd voor de uitleg. Duidelijk overzicht van de kosten.

Goed werk geleverd

Ik ben zeer tevreden, tandarts heeft mij goed voorbereid op wat komen ging. Duidelijk plan voor de kosten. Ik ben heel blij!

top

Hi Gretha, dit is een test! grt, danielle

Comeniusstraat 6

1817 MS Alkmaar

Over Tandheelkundig Expertise Centrum Alkmaar

Tandheelkundig Expertise Centrum Alkmaar is een verwijspraktijk voor parodontologie (tandvleesproblemen), implantologie (plaatsen van implantaten), endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en restauratieve tandheelkunde. Behandelaars zoals tandartsen en tandprothetici verwijzen patiënten naar onze kliniek. We werken dus samen met de tandartspraktijk. Onze behandelingen zijn erop gericht dat u weer zorgeloos kunt lachen, praten en eten.