Ze nemen de tijd voor je zodat de angst steeds minder word en karin helpt daarbij ook super goed! Wij zijn heel tevreden
Des van de QLF is heel gezellig en de blonde vrouw van de ortho en haar lieve assistente zorgen goed voor mij en laten me lachen :)
Zijn lieve en aardige mensen en zijn heel geduldig want heb echt angst voor de tandarts
ontvangst en behandeling geweldig
Super, als je angstig bent voor de tandarts moet je deze tandarts hebben lachend kwam mijn zoon uit de behandelkamer
Ze hebben het gebit van mijn zoontje super mooi gerepareerd en met veel aandacht en zorg voor hem.
Ze zijn erg geduldig met kinderen. Leggen alles uitgebreid en netjes uit. Betrekken de kinderen overal bij en brengen het op een leuke manier, die de kinderen aanspreken
Marjon en rossana zijn de geweldigste personen altijd lachen bijna nooit pijn en altijd gezellig ;)
Ik ben altijd goed geholpen en iedereen is aardig. Anni heeft mij voor het eerst en als laatst geholpen en dat vind ik wel fijn want ze is heel aardig en legt altijd goed uit wat ze doet.
De kinderen worden altijd enthousiast ontvangen en gerustgesteld. Ze krijgen altijd een uitleg wat er gaat gebeuren. Waardoor de kinderen geen angst meer hebben voor de tandarts. Erica is altijd heel vriendelijk voor de kinderen.
Al vanaf 2 jaar onder behandeling bij Jeugd tandverzorging ze weten wat ze doen en zijn bekwaam. Sinds 2 jaar ook voor orthodontie duidelijk plan en niks meer dan nodig is
Lieve dames
Praktijk is niet toegankelijk voor rolstoelers en kinderwagens. Lift is al maanden buiten gebruik.
Wat een super tandarts is Manon en samen met Karin en Ellen zorgen ze voor gezelligheid en het vertrouwde gevoel. De kinderen gaan nu met plezier naar de tandarts en zijn dan ook niet bang.
Goed geholpen en er wordt verteld wat aandacht nodig heeft en wat je daarvoor moet doen.
Vanwege kaaskiezen hadden de kinderen al op jonge leeftijd gaatjes. Er wordt hier op een rustige manier gewerkt wat heel prettig is voor de kinderen.
Netjes vertellen wat ze gaan doen en vriendelijk
2 van mijn jongens komen hier en ze worden vriendelijk en met geduld behandeld. Uitgebreid uitleg wat iedereen begrijpt. Top.
Erg professioneel. Geduldig en kindvriendelijk. Zo veel respect voor jullie
super vriendelijke dames goede uitleg bij elke stap vertrouwen winnend super lief en zorgzaam
Altijd goed
Fijne praktijk
Al mijn 3 kinderen zijn in behandeling geweest bij jullie, zowel de tandarts als orthodontist en bij alle drie hebben we goede ervaring.
Tandarts Manon kan geweldig goed met onze zoon omgaan!!
Iedereen is zooo aardig ! Dat stelt mijn zoontje (die heel bang is voor de tandarts) heeel erg gerust !!!
Haaksbergerstraat 109
7513 ER Enschede