Altijd correct, met veel kennis en kunde

Personeel is altijd vriendelijk en neemt de tijd voor onze kinderen. Alles wordt altijd netjes uitgelegd aan de kinderen maar ook aan ons als ouders.

Beter kan niet.

De beste klantenservice, altijd aardig, respectvol, makkelijk mee te werken en uiteraard nog veel meer. Ben al 10+ jaar lang gekomen naar deze tandarts, nog nooit, maar dan ook echt NOOIT een probleem gehad. Tandartsen ook, houden je op je gemak, zijn rustig en als je vragen hebt beantwoorden ze het altijd, lijkt wel alsof ze een script lezen. Beter kan niet.

Ze nemen alle tijd voor je ook voor angst voor prikken. Dan krijg je een zalfje die je tandvlees verdoofd en dan voel je echt niks! Leuk personeel.

Vakkundig en zeer vriendelijk en bekwaam

Zeer vakbekwame, vriendelijke en geruststellende behandeling van mijn kleindochter Mia

Vriendelijke, goed geholpen

Vriendelijke mensen, goed geholpen. Uitleg duidelijk. Alleen het wachten voordat je aan de beurt bent bij een afspraak kan beter. Het loopt altijd uit.

Rond uit fantastisch

Mijn kinderen waren als de dood voor de tand arts maar sinds we bij Alex komen gaan ze zelfs met plezier dus zeer tevreden

Altijd goed geholpen

Hele lieve en rustige tandartsen. En lieve assistente

Super!

Ze behandeld kinderen uitstekend goed. Ze stellen hen eerst gerust en zijn ontzettend fijn in de omgang. Complimenten!

Heel fijn hoe met kinderen omgegaan wordt

Heel fijn en rustig in het contact met kinderen

Tandartsen zijn goed zelfs top.

Maar lokatie is zeer slecht. Hen ik al vaker gezegd.

Te vreden

Zeer te vreden en hele fijne jaren gehad

Vriendelijk

Ze begeleiden je goed. Bij elke stap wordt er verteld wat er gedaan wordt. Je wordt gerustgesteld.

Zeer goed en vakkundig geholpen

Aardig mensen, leggen goed uit wat ze gaan doen, voordat het daadwerkelijk gebeurd.

Altijd vriendelijk

Iedereen is altijd heel vriendelijk en leuk met de kinderen

Fijne behandeling gehad en vriendekijke personeel

Tevreden

Zeer goeie ervaring, mijn zoon gaat hier al jaren naar toe. Is erg bang voor prikken en wordt hier in gerust gesteld. Vertellen wat ze wel en niet doen op een kindvriendelijke manier. Bij de gewone tandarts waar wij hiervoor kwamen waren ze niet echt op kinderen ingesteld, assistente zei hardop bij een behandeling toen mijn zoon net in de stoel zat “hij moet toch een verdoving (prik) en mijn zoon uit de stoel sprong en was niet meer in de stoel te krijgen. Bij de Jeugdtandverzorging werken ze soms met een verdovingszalf, wist niet dat dit bestond, super. Zijn bij de Jeugdtandverzorging in Almelo.

Jammer om naar andere tandarts te gaan

Gezellig

Aanrader voor gevoelige kinderen!

Heel fijn, altijd aandacht voor mijn dochter. Gebit wordt heel goed en professioneel behandeld.

Leuke mondhygiënist

Jammer dat Janice mondhygiënist is en geen tandarts. Mijn kinderen voelen zich erg op hun gemak bij haar☺️

Goede en fijne behandeling

Ze nemen de tijd en stellen mij op mijn gemak. De behandeling viel mee

,...

Voel me er op me gemak Alles gaat rustig en word gezegd wat er gedaan word

Good team

Hartelijk dank voor uw vriendelijkheid en behandeling

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 7
  • May we contact you about your review? No

Everything is good

People is clear, very helpful and understanding

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Leuk en vooral een geduldig team.

Ze zijn geduldig, altijd vriendelijk, bespreken met het kind wat ze gaan doen en de benadering is altijd lief.

Haaksbergerstraat 109

7513 ER Enschede