Is goed

Ze luisteren en behandelen goed en zijn vriendelijk.

Prima controle

Tandarys en assistentes Vriendelijk en leuk met de kinderen. Altijd goede uitleg en tips....prima zo doorgaan

erg fijn contact

De receptioniste ( Karin) in Almelo is erg vriendelijk en denkt zeer goed mee over wat belangrijk is voor onze kwetsbare pleegzoon.

Tevreden

Nvt

Nvt

Prima wordt snel geholpen

Prima service altijd vriendelijk

Een hele goede ervaring!

Ze gaan heel rustig en voorzichtig met je om. Als je iets spannend vind leggen ze je ook goed uit wat ze precies gaan doen. En ze hebben geduld voor je. Dus een hele goede ervaring gehad!

Leuke goeie tandarts ik kom er jaren

Goed en duidelijk

Goed personeel en heel vriendelijk

Alleen dat parkeren is heel erg waardeloos. Het kost al heel veel tijd en benzine om bij jullie te kunnen komen en dan moet je ook nog het parkeren zelf betalen. Jullie zitten gewoon op de verkeerde locatie.

Alle tijd en aandacht

Als moeder zie ik als mijn dochter onrustig is. De stoel lag heel ver naar achteren en dat vond ze eng en ze wilde niet liggen. Toen ik aangaf dat de stoel erg achterover lag ging de stoel iets omhoog en ging ze wel liggen. Fijn dat daar ruimte voor is en ook alle aandacht en meegaan met haar reacties tijdens de controle en tandsteen verwijderen...

Vriendelijk

Prettig

Fijn, ben zelf soms wat angstig maar werd fijn behandeld met alle rust

Goeie tandarst

Zeer geduldig en worden altyd goed geholpen.

Leuk en gezellig team

Ze zijn gezellig, geruststellend, geduldig, ik voel me er altijd erg op mijn gemak

Hele goed

Hele goed

Meedenken met de klant.

İk was het afspraak vergeten. De tandarts nam contact op en werd voor die dag een nieuwe afspraak gepland. Geweldig . Meedenken met de klant.

Ik voel me erg op Mn gemak binnen deze praktijk

Heel goed

Heel goed ik nergens wat op aan te merken

Snel geholpen

Goede behandeling

Perfect!

Super fijne praktijk ook stuk voor stuk gezellige en leuke mensen

Wat een topteam tandarts Andreas en zijn vaste assistente in almelo

Ze stellen mn dochter goed op haar gemak rn blijven kalm.ze is heel angstig en ben zooo blij met deze tandarts Andreas en zijn assistente,echt een topteam

Super geholpen

Beste tandarts voor jong en oud :)

Het was leuk

Wij waren geholpen wanneer het het nodig was

Weer fijn geholpen

Er word rustig en goed uitgelegd wat ze gaan doen.

Haaksbergerstraat 109

7513 ER Enschede