Was goed

Waren altijd vriendelijk.

top team

super vriendelijk team.dankzij hun zijn onze kinderen niet bang meer.

Fijn en voelt goed

er word duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en hoe en gaat gebeuren heb best vaak meegemaakt dan er niet goed gepraat werd en er gewoon iets werd gedaan … ben zelf best bang voor de tandarts maar bij deze ga ik er heen met een goed gevoel

Ik ben tevreden,ze doen alles wat nodig is.

Aardige personeel.behulpzaam..

Goede tandarts voor angstige kinderen.

Kwam als heel angstig kind binnen en gaat nu zonder problemen naar de tandarts.

Heel erg tevreden over zowel de behandelingen als de service.

Jeugdtandverzorging kan ik aanbevelen,

Vriendelijke tandartsen en assistenten.

aardig personeel met goed advies

Heel goed

Was heel goed. Zoals altijd

Was goed

Was alleen controle

Het was goed gegaan alles.

Fijne Mensen die mij jaren goed hebben geholpen.

Top geholpen

Super en ik ben altijd blij alles ik langs kom

Ik ben elke keer super blij met de behandelingen en hoe jullie omgaan met mijn kind daar ben ik super blij mee

Heel goede

Orthodontist

Bij de ortho weinig belangstelling voor de patiënt. Laat het vaak aan de assistenten over

Gaat goed

Waarom ik het een 3 geef is omdat ik toch nog wel iets bang ben maar het gaat steeds beter

Gericht op wat er gedaan moet worden, proffesioneel en vriendelijke omgang.

Prima tandarts goed met kinderen

Mijn zoon is dankzij hun nooit meer bang voor de tandarts

Snel en vriendelijk geholpen.

Ik vind het heel goed

mijn dochter had ook haar tanden bij jullie. Haar tanden zijn heel mooi

Altijd vriendelijk,goede mondzorg,alles wordt netjes uitgelegd

Mensen zijn daar fijn

Wachttijd

Ik moest dit keer 20 min wachten. Daardoor kwam ik bijna te laat voor werk. Normaal is de wachttijd niet zo lang

Altijd prettig en correct geholpen

Prettig en correct contact. Altijd bereid om te helpen en alles uit te leggen.

goede tandtechnische zorg maar minder in informatie verstrekking

Ik schrijf dit als moeder. tandtechnisch was het prima, maar wat ik zo jammer vind is dat iedere tandarts bij een gaatje roept: je snoept teveel! er is volgens mij ook nog zoiets als zwakkere tanden die veel minder goed tegen zoetigheid kunnen dan anderen. Daar wordt weinig naar gekeken/over gepraat. het zou zoveel anders zijn als er gezegd werd: joh, jouw tanden zijn niet zo stek dus je moet helaas extra oppassen met zoetigheid. Anders jaag je mensen al op jonge leeftijd bij de tandarts vandaan. het is hetzelfde als met gewicht: de 1 kan eten wat hij/zij wil maar komt niet aan, de ander kijkt er alleen maar naar en komt kilo's aan, bij wijze van spreken. zo dus ook met tanden...

Haaksbergerstraat 109

7513 ER Enschede