Je wordt goed geholpen

Je wordt goed geholpen

Alles ging goed

Vriendelijke medewerkers, duidelijke instructies.

Altijd goede service zeer vriendelijk

Kom al jaren bij jeugdtandverzorging Almelo zeer tevreden .mijn kinderen worden goed behandeld altijd vriendelijk vertellen alles goed en luisteren ook goed.Zeer kindvriendelijk.

Altijd goede service zeer vriendelijk

Hele fijne tandartsen nemen de tijd en zijn bijzonder vriendelijk

Ivm angst voor de tandarts zijn wij bij JTV gekomen met onze docht, dit is destijds enorm goed opgepakt. Wij hebben hierop ook onze andere twee dochters hierbij ingeschreven. Tot nu toe altijd erg tevreden

Vriendelijk en heel relaxed personeel

Altijd super aardig geholpen en duidelijk gezegd wat ze gingen doen. Zelf ben ik niet bang voor tandartsbezoek, maar voor kinderen die dat wel zijn is jeugdtandverzorging de beste praktijk!

Haaksbergerstraat 109

7513 ER Enschede