Mijn ervaring was goed: de informatie was duidelijk en bood perspectief.

Mijn ervaring was goed: de informatie was duidelijk en bood perspectief.

Top en op mijn gemak

Alles ging goed en alles is duidelijk uitgelegd aan mij.

Resolute behandelaar...

Had behandelaar nog nooit ontmoet en voelde me dan ook niet helemaal gerust. Maar ik voelde aan dat het enige dat ik kon doen was; meewerken. Daardoor was de behandeling voor mij ook snel voorbij, dus credits voor de aanpak van de behandelend arts.

Vlotte service,snel aan de beurt

Snel geholpen met mijn probleem. Resultaat was niet naar verwachting,dit werd goed en duidelijk uitgelegd waarom het niet goed was. Dus kan ik nu nadenken wat mij verder te doen staat.

snelle service en goede hulp!

prima hulp geboden na een valpartij met tandbeschadiging.

Goed consult

Mijn ervaring met de tandarts is erg goed, ze is erg kundig en altijd heel duidelijk , vermeld wat er gaat gebeuren, spreekt de behandeling door dus je weet wat je te wachten staat. Heel deskundige tandarts! Normaliter ook erg fijne ervaring met de assistent die naast de tandarts staat. Afgelopen keer was er iemand anders, misschien in opleiding dat weet ik niet, dit is niet gemeld, maar die vond ik eerlijk gezegd nogal hardhandig. Meerdere malen werd mijn tong "opgeslokt" door het afzuigbuisje of hoe je dat ook noemt, hier drukte ze ook erg hard mee tegen de tanden en op het tandvlees, ook bij kokhalzen werd geen rekening gehouden. Nogmaals misschien is ze in opleiding maar ik denk ik kan het beter melden want misschien heeft ze zelf door zenuwen of gewoon nog door onwetendheid niet door en het voelt echt niet prettig. Als ik haar de volgende keer weer tref zal ik dit ook zeker melden.

goede zorg, advies

Positief

Ik had een probleem met ondergebit en een steg. Ze hebben er alles aan gedaan om dit op te lossen.

Weer goed geholpen net als altijd

Zeer goede zorg!

Alle behandelingen zijn met zeer goede zorg gedaan. Mijn gebid is enorm bekomen bij deze praktijk. vriendelijke professionele mensen

Zeer goed en op tijd

Slecht

Ik werd gebeld om een uur eerder langs te komen dat heb ik gedaan. Dus niet om 15.25 uur maar om 14.25 uur.ik was ruim op tijd en ben geholpen Maar toen ik thuiskwam had ik een mailtje dat ik er niet was om 14.10 uur. Dit kan me dan 20 Euro per 10 minuten kosten.Maar het werd niet in rekening gebracht omdat ik altijd op tijd ben.ik heb maar even gebeld en ze zouden het uit het systeem halen.Jammer dat het zo moest gaan.Voor de rest ben ik tevreden hoor.

Vriendelijk en kenneis en kunde op een goed niveau

Zeer klantvriendelijk

‘s avonds een stuk tand afgebroken, ‘s morgens gebeld, kon dezelfde ochtend nog terecht en heel netjes geholpen, vakwerk!

Behandeling is zeer professioneel en menselijk

Ik was ontzettend nerveus voor het trekken van een kies en het vullen van een tand. Nu ben ik altijd zeer zenuwachtig voor de tandarts maar als je weet dat er iets moet gebeuren is dat nog veel erger. Dr. Day is zeer begrijpend en probeert me echt op mijn gemak te laten voelen. Het was ook zo fijn dat er een assistent was die mijn hand vast hield. Misschien heb ik haar wel te hard geknepen maar het was fijn dat zij er was.

Vriendelijk, goede service

Service laat te wensen over

Opdringerig niet ingelezen in klant bestand.In 3 minuten controle.Ook opdringerig over staat van kunstgebit welke slecht is door kwaliteits probleem bij hen.Naam van tandarts is niet gezegt

heel vriendelijk en spontaan

perfect

snel en effectief werk.

goede communicatie en punctuele verzorging.

Ik verloor een tand in bovengebit op vrijgavond en heb maandagochtend om half acht gebeld. Ik kon het gebit meteen brengen en 3 uur later was het klaar . En dat noem ik service.

Goede service, duidelijke uitleg en altijd even vriendelijk.

Altijd vriendelijk aan de telefoon en tijdens de behandeling. Bij klachten gebit altijd snel geholpen. Uitleg over de handelingen die je thuis zelf moet doen, zeer duidelijk uitgelegd. Goede service over het algemeen genomen. Reparatie aan protheses altijd snel en bekwaam uitgevoerd. Bij vragen altijd een zeer duidelijk antwoord.

Geduldige tandarts en goed geadviseerd en geholpen

netjes en vriendelijk

vriendelijk en netjes en goed behandeld goede uitleg en toelichting en advies duidelijk

Prima!!!

Netjes en goed te woord gestaan.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.