Zeer prettig

Met angst voor de tandarts en mondhygiëniste is het door beide van Klaassen Mondzorg nu geen probleem. Super aardige, rustige en meelevende personen die hier werken. Zeer tevreden !!

Heel goed

Vriendelijke professionele medewerkers, voor wie je geen nummer bent, maar gewoon mens!

Super tevreden. Wel even afwachten nu onze tandarts Gerard Roefs is overleden. Een groot gemis ❤️

Vriendelijk en goed

Keurig en vriendelijk geholpen met uitleg

Pijnlijk

Geruststellend en vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel. Geruststellend.

Ik heb echt de aardigste tandarts en tandartsassistente die ik ken.

Altijd heel lief en behulpzaam. Ze maken alles zo goed schoon. Bedankt!

Heel goed lief

Zeer goed.

Netjes en snel geholpen ...perfect

Snelle en goede service

De afspraak was snel geregeld, de behandeling prima

Check!

Zoals altijd zeer vlot en heel vriendelijk behandeld bij de zesmaandelijkse controle.

het is gewoon prima

het is zoals altijd prima

De behandeling is goed gegaan .

Alles is goed gegaan

Teleurgesteld

Ik had graag voor de controle geweten dat er een foto zou worden gemaakt en voor welke kosten ik zou komen te staan. Nu werd ik daarmee min of meer overvallen en kreeg ik n pittige rekening. Daar baal ik van.

Prettige ervaring

Heb hele goede ervaringen met deze mondzorg groep Snel geholpen , correct en goede service

Een nette praktijk met hele fijne professionele mensen

Fijne professionele mensen , altijd vriendelijk en eerlijke en fijne behandelingen . Ik ervaar een zeer goede zorg !

Gewelig goed

Zeer goed vakmanschap

Fijne tandarts en dito assistente

Prima geholpen

Jammer dat ik niet weet wie mij geholpen heeft

Heel tevreden

Ondanks grote drukte snel, zorgvuldig en vriendelijk geholpen. Hartelijk dank.

Aan de balie en door de gene waar je voor komt is altijd vriendelijk

Goede ervaring doordat je goed geholpen wordt waar je ook voor komt

Correcte behandeling

Prothese prima gemaakt

vriendelijk en goede uitleg.

ik vindt het een goede tandarts praktijk.

Prettige behandeling

Altijd een zeer betrokken tandarts is Day en ze stelt je ook gerust. De preventie en tandartsassistentes zijn ook stuk voor stuk erg vriendelijk, geïnteresseerd en behulpzaam. Ga zo door!

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.