Vriendelijk goed kundig

Kindvriendelijk

Fijne tandartsen/mondhygiënisten

Nog steeds hele goede ervaringen met praktijk klassen.

Je wordt gerustgesteld

Al jaren vaste klant , heb geen klachten.

Fijne praktijk met kundige en vriendelijke medici

Efficiënte manier van afspraak maken Hele heldere en tijdige herinneringen aan de afspraak vooraf Exact op tijd binnen Eigen tandarts die mij kent Plezierig geholpen

goede tandarts

Helaas naam vergeten maar misschien ook even dhr Roefs van de lijst afhalen

Hele fijne behandeling

Eerst veel dingen beetje verkeerd gegaan. Maar is super opgelost. Netjes geholpen.

good behavior

All the staff working there treat the patients with good manners.

• Would you recommend us? No
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? No

Goed werk verricht.

Kwalitatief

Kwalitatief personeel

Zeer vriendelijk en helpt patiënt af van angst

Helpt de patiënt om zijn angst binnen de perken te houden

Vakmanschap

Heel goed geluisterd naar mijn klachten en perfect opgelost

Vriendelijk en deskundig personeel.

Mijn eigen tandarts was ploseling onverwachts overleden kreeg een vervanger en ben goed geholpen.

Mijn eigen tandarts was ploseling onverwachts overleden en ik kreeg een vervanger. Ben heel goed geholpen ze waren heel erg vriendelijk.

Snel geholpen

Ondanks de drukte na het overlijden van een van hun collega’s ben ik snel geholpen! Mijn tand was afgebroken binnen 24u kon ik terecht.

so far so good

tot nu toe nagenoeg conform verwachting; er had een meer gedetailleerde uitleg mogen zijn over de zetten stappen bij het vervangen van bovengebitsprothese.

Fijn behandeld

is goed

was goed

Vakkundig en vriendelijk

Nikki heeft mijn kies geheel vernieuwd prachtig en heel dankbaar dat ik nog geen kroon hoef.

Alles was prima

Mijn ervaring met mijn tandarts en de mondhygieniste zijn positief. Vriendelijke benadering.aandacht en uitleg voor het gebit.

Ook nu weer DUIDELIJK .

Kort maar krachtig , en geen woorden maar daden.

een goede en degelijke afspraken

de behandelingen liepen volgens afspraak.

Wordt altijd goed geholpen.

Fijn

Blij met klaassen mondzorg. Je kan snel terecht en helpen je gelijk.

nvt

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.