Heel goed

Aardige tandarts en werkt heel goed

Ben tevreden over de tandarts, alleen moet je altijd wachten. Nooit op tijd

geruststellend

hele aardige meiden die daar werken en mij hebben geholpen. Ik kan zelf soms wat angstig zijn voor de tandarts maar ze stellen mij altijd op mijn gemak en zijn heel vriendelijk. leggen alles duidelijk uit en denken goed met je mee.

prima goed geholpen en een goede tandarts die mij tijdens de behandeling uitlegde wat er ging gebeuren.

Gewoon goed en professioneel

Ik word altijd heel goed en correct geholpen

Ben goed geholpen op 30 dec 2024 maar helaas was er s’middags aan de bovenkant een vulling uitgegaan. Nu pas 20 Jan 2025 aan de beurt. Maar gaat zeker goed komen.

Prima zoals altijd.

Kundige en vriendelijke praktijk

Prettige tandarts die zijn vak goed verstaat (George). Moderne apparatuur en nette praktijk.

Prettig

Ik ben daar heel vriendelijk ontvangen eerst door de receptioniste daarna door de behandelaarster was een prettige ervaring

Voor de eerste keer een nieuwe tandarts.. Ze was duidelijk om tanden schoon en goed te poetsen.

Werd snel geholpen

Ik werd snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

niet best deze x

niet best we moesten meer dan een half uur wachten dat zijn we niet gewend bij jullie en was niet leuk

Altijd correct en.nauwgezet

Altijd goede ervaring, dat zegt yoch meer dan genoeg

Goede service en vriendelijke mensen

Je wordt goed geholpen en iedereen is even vriendelijk

Prima ervaring

Prima ervaring, altijd rustig.

Prima geholpen

Duidelijk en goed

Zeer prettig

Met angst voor de tandarts en mondhygiëniste is het door beide van Klaassen Mondzorg nu geen probleem. Super aardige, rustige en meelevende personen die hier werken. Zeer tevreden !!

Heel goed

Vriendelijke professionele medewerkers, voor wie je geen nummer bent, maar gewoon mens!

Super tevreden. Wel even afwachten nu onze tandarts Gerard Roefs is overleden. Een groot gemis ❤️

Vriendelijk en goed

Keurig en vriendelijk geholpen met uitleg

Pijnlijk

Geruststellend en vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel. Geruststellend.

Ik heb echt de aardigste tandarts en tandartsassistente die ik ken.

Altijd heel lief en behulpzaam. Ze maken alles zo goed schoon. Bedankt!

Heel goed lief

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.