vertrouwde praktijk

ik wordt zeer goed geholpen.ben sinds ik hier in behandeling ben mijn angst voor tandarts kwijt

prima behandeling

aardig en kundige mensen

Wordt prima meegedacht met mij..!!!

Alles, op tandheelkundig gebied, is bespreekbaar en overgegaan....ik ben zeer tevreden met mijn tandarts...!!!

Weten precies hoe een patiënt te benaderen. Nemen de tijd, stellen je op je gemak, overleggen wat en hoe ze het gaan doen en zijn klantgericht. Top team….

zeer goed.

fijne praktijk zijn altijd vriendelijk.

Goed behandeld.

Een snelle en vriendelijke behandeling van de mondhygiëniste.

Geen pijn bij het trekken van een kies

Ze hebben me goed geholpen en alles goed uitgelegd. En ik had geen pijn bij het trekken van mijn kies.

Goede zorg, kundige tandarts

De zorg is heel goed, vriendelijk personeel en kundige tandartsen. Wat wil je nog meer?

Vakkundig, empathisch en geduldig

Complimenten voor Mark Lewiszong en assistente Annet. Mark is een vakman en Annet verwijdert tandsteen pijnloos. Complimenten! Het was alleen jammer dat ik op maandag belde met enorm veel pijn en in eerste instantie volgend telefoniste pas op vrijdag kon komen. Is er nooit een plaatsje open voor spoed??? Na veel vragen kon ik uiteindelijk op woensdag terecht. Ik had dan paar dagen eerder kunnen starten met de antibiotica en wellicht sneller opgeknapt.

Altijd fijn en vriendelijk

Vriendelijk personeel

Ik ben netjes geholpen

Goed geholpen in een behandelingsplan terwijl ik er erg tegenop zag.

Goed geholpen in een behandelingsplan waar ik tegenop zag i.v.m. met trekken en vullen van tanden en kiezen. De tandarts nam de tijd vanwege mijn angst en gaf goede uitleg wat ze ging doen in verschillende afspraken. Achteraf is het allemaal mee gevallen en geen pijn gehad. Blij met het behaalde resultaat dankzij Tandarts Pinto.

Ben altijd tevreden

goede ervaring

Lange wachttijd als eerste patient van de dag

De afspraak was 's morgens om 08:30 uur gepland. Netjes op tijd aangemeld. Heel jammer dat de tandarts dan gelijk haar eerste patiënt 10 minuten te laat binnenroept. Dat betekent een uitloop gedurende de gehele dag. De tandarts is verder vriendelijk en deskundig. Geen klagen daar over.

Ik ben netjes en goed geholpen tijdens tandarts controle

Ik kom al vele jaren bij de kliniek voor tandheelkunde. En tot nu toe is het altijd goed gegaan.

Vriendelijk en kundig personeel

Goed geholpen

Door dat er een paar kiezen getrokken moesten worden, behandeling goed gegaan en goed geholpen.

Prima tandarts

Vakkundig en snel geholpen

Prima geholpen aan tandschade.

Tijdens reguliere controle is er schade geconstateerd aan mijn tanden. Planning gemaakt voor reparatie en deze tot tevredenheid uitgevoerd. Netjes, prima georganiseerd ontvangen, de arts vertelde wat er ging gebeuren. Ik had ook verschillende keuzes en alles naar wens uitgevoerd. Tandschade niet meer te zien.

prima.

Geen wachttijd. Prima behandeling door preventie assistente.

Zeer prettig

Nooit geen probleem daar en mond hygiëniste is zeer prettig en geeft goed advies. Tandarts is altijd vrolijk en zeer aardig

Behandeling heeft conform afspraak plaatsgevonden

Prettige toelichtingen voor en tijdens de behandeling

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.