Zeer deskundig.

Tandarts Lotte heeft extractie bij mij uitgevoerd. Uitleg en behandeling was uitstekend.

Prima geholpen

Een fijne praktijk waar je vlot en goed geholpen wordt

Aardige tandarts, duidelijk in uitleg.

Vriendelijk, duidelijk.

Een praktijk met allemaal fijne mensen.

Altijd zeer tevreden.0

Vertrouwd en goed

Gewoon goed

Correcte behandeling

Veel service en behandeling geeft veel vertrouwen

Vriendelijke medewerkers, veel inzet tot extra informatie. Behandelaars en behandeling geven veel vertrouwen.

Professioneel en netjes.

Een kies laten trekken is niet mijn favoriete klus. Maar in dit geval viel het mij 100% mee.

Ik ben keurig geholpen. Mevrouw legde steeds uit wat ze ging doen.

Tandarts geeft exacte info omtrent datgene wat ze gaat doen. Is verder ontzettend vriendelijk.

Ik ben heel erg prettig geholpen. Deze tandarts is heel vriendelijk en geeft duidelijke informatie. Is niet dwingend en heeft het beste met je voor. Heel fijn.

Pijnlijk

Ik kreeg inplantaten en de verdoving was niet voldoende. Dus bijverdoofd, was pijnlijk. Over het algemeen een behoorlijke ingreep. Verder was de behandeling deskundig en goede begeleiding.

Snel, adequaat en gevoelsmatig goed behandeld

Vrij complexe, langdurige behandeling. Die, voor mij als een patient, goed verliep.

Vakkundig geholpen

Ik had behoorlijk last van kiespijn, de kies opgezocht en de mogelijke behandeling doorgesproken. Snel geholpen en tijdens de behandeling goed ingelicht. De andere dag toch terug moeten gaan omdat de noodvulling te hoog was waardoor ik nog last had tijdens eten. Daarna geen probleem meer, de kies moet nog tot rust komen. Hij blijft nog een tijd gevoelig.

Professionele en vriendelijke organisatie

Meer dan tevreden

Zeer lange wachttijd

Bijna uur voor halfjaarlijkse controle

Uitstekende behandeling

De behandeling was conform mijn verwachting

Tijdens de controle bleek er bij mij een stukje vulling los te zitten. De tandarts heeft het stukje verwijderd en meteen gerepareerd. Ik hoefde dus geen aparte afspraak te maken voor reparatie. Erg fijn! De tandartsen en assistenten zijn allen zeer kundig, vriendelijk en geduldig. Ook aan de balie word je altijd vriendelijk te woord gestaan. Top!

Goede tandarts

Wordt altijd goed behandeld

goede en fijne evaring

erg goed

Erg duur!!

Redelijk ruwe behandeling

Zeer persoonlijke en professionele kliniek.

Hele fijne tandartspraktijk met kundig personeel

Ik word altijd goed geholpen bij Kliniek voor Tandheelkunde Tholen! De tandartsen zijn erg fijn en je hebt altijd dezelfde tandarts. Afspraken moeten ruim van tevoren ingepland worden maar dat is niet ongewoon bij zo'n grote praktijk. Je kunt er voor heel veel terecht. Het is er heel hygiënisch en ze denken altijd met je mee.

Erg prettige en vakkundige manier van werken. Erg tevreden.

Keurig tussendoor geholpen deze keer.

Na het afbreken van een stukje vulling waarna er een scherpe punt achterbleef gebeld of ik langs mocht komen. In de eerste instantie kon dat die dag echt niet, maar bij nader onderzoek bleek er een uitval te zijn later in de middag waar Ik na overleg met de betreffende tandarts mocht komen. Probleem in 2 minuten opgelost. Waarvoor dank.

goed geholpen!! vakkundig

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.