Vriendelijk

Ze leggen alles goed uit.

Prima tandarts

Ik ben prima geholpen

snel geholpen

Plots een probleem, snel terecht kunnen en volgende week reparatie

ik ben erg tevreden

netjes en goed behandeld

Professioneel

Ga iedere keer vol spanning naartoe maar kom tevreden en gerustgesteld weer naar buiten.

Was heel goed bij de mondhygiënist en de tandrts

Heb ik net gezegd

Prima!

Goede tandarts, stellen mij en mijn zoon goed op onze gemak. Alles wordt goed en netjes uitgelegd.

Goed en duidelijk

Ze legt alles goed en duidelijk uit

Vriendelijk

Alles oke op 1 punt na. Ik vind het vervelend als je in de stoel lig en er komen steeds andere mensen binnen

Heel klantvriendelijk

Wij waren met onze kinderen en de arts was erg lief en geduldig voor de kinderen.

Vriendelijk en duidelijk

Prettige sfeer en kundige tandarts dat is voor iemand die het moeilijk vind om naar de tandarts te gaan , goed .

Normaal zoals het moet zijn

Ik ben er geweest voor een intake voor het plaatsen van implantaten. Dit was gewoon goed

Prettige ontvangst

Na meer dan 35 jaar altijd bij tandarts Vos geweest. Was even een overgang, toen Lotte mijn tandarts werd,, maar Peter heeft mij een goede tandarts aanbevolen. Ze is rustig en plezierig in het uitleggen. Ben bli met haar.

Goed en vriendelijk behandeld

Ik ben bij vos begonnen en beviel mij zo goed dat ik gebleven ben. Nu zie ik dikwijls andere gezichten buiten de secratesses.

Vriendelijk en zorgvuldig geholpen

Ik heb altijd veel last van aanslag en tandsteen mijn gebit is heel zorgvuldig schoongemaakt . De tandarts is altijd vrolijk en relaxed, zodat je jezelf op je gemak voelt.

Erg fijn

Deskundige professionals met oog voor de persoon.

Zeer goede tandartspraktijk

Deskundig en vriendelijk personeel, schone en aangename praktijk

Prima en vriendelijk behandeld.

Efficiënt geholpen, eerst mondhygiëniste, aansluitend tandarts. Geen gaatjes :-)

Ze zijn heel prettig in de omgang!

Goed en snel behandeld!

Ik kon snel terecht. En regulier consult kon samen met gebitsreiniging.

Bijna helemaal goed.

Toegang voor mij toch wat problematisch. Altijd hulp nodig. Jammer dat ik toch nog een keer moet terugkomen voor nabehandeling..

Lange wachttijden, maar altijd goed geholpen

Lange wachttijden, maar altijd goed geholpen. Geen aparte afspraken nodig voor reinigen van tandsteen e.d, dat kan in dezelfde controle afspraak.

Keurig nette praktijk

Een prettige en nette praktijk. Vriendelijke dames aan de balie, alles is proper, geen lange wachttijden en Vriendelijke en deskundige tandartsen. Ondanks de angst van vroeger is dit een prima ervaring. Duidelijke uitleg met ruimte voor overleg en vlotte afspraken. Dik tevreden.

Ik was laatste bij mondhygiënist geweest ik weet haar naam niet maar ik vindt haar super goed

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.