Prima.

Klantgericht, vriendelijk, goede voorlichting.

Vriendelijk en aandacht voor cliënt

Behandeling ontvangen voor mijzelf en drie van mijn kinderen. Uiterst vriendelijk en zorgvuldig geholpen.

Ben goed geholpen maar moet nog terug voor een behandeling wel pas over 3 maanden .

Netjes op tijd geen lange wachten binnen er word verteld ze gaan doen

Goede tandzorg!

Vriendelijk personeel en goede behandeling!

Voel me vertrouwd met de assistente en de tandarts

Vertrouwd Assistente heel erg lief En de tandarts zeer kundig Voor mij fijn

Beter kan niet !

Weer heel fijn goed rustig en kundig geholpen door tandarts Lotte !

Meedenkend

Er waren van onder voortanden delen afgebroken en in overleg niets aangedaan. Heb er weinig last van, weer aanzetten geeft geen garantie dat dat over tijdje niet weer weg is, Ben heel tevreden dat niets doen ook een optie is.

Heel goed

Heel goed

Prima behandeling; fijne mensen.

Alles gebeurt altijd in een goede, nette en vooral rustige sfeer. Er is tijd voor de klant/patiënt. mooi om te lezen dat de kliniek ISO gecertificeerd is.

Vriendelijk en goede uitleg

Was zeer bang maar was niet nodig zeer vriendelijk en goede uitleg

Goed, zoals altijd

Precies op tijd naar binnen geroepen, uitgebreid controle van mijn gebit, aandachtig de tanden schoongemaakt. De mondhygiëniste is een heel aardig persoon.

Prima snel geholpen tandsteen gelijk behandeld

Vriendelijk

spoed bezoek

Mijn vrouw en ik konden snel ( de andere dag ) terecht ivm plotselinge klachten. Tijdens dit bezoek zijn we uiterst vriendelijk en zeer adequaat behandeld.

Prettig

Erg prettig en fijn dat er eindelijk een praktijk is die me verder wil helpen.

Prima behandeling.

De behandelaar vertelt vooraf wat er gaat gebeuren, ook tijdens de behandeling zelf.

Netjes op de afgesproken tijd

Vriendelijke en rustige tandarts

Hartelijk en vertrouwenwekkend

Het was een eerste intake dus over behandelingen kan ik nog niets zeggen maar zie voor de eerste indrul mijn opmerking hierboven, het was dus goed!

vriendelijk en correct

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk personeel, uitleg over de behandeling met klant

ze zijn gewoon goed

als goed

Ook gezellig

Positief ervaren

Warme deken

De tandarts is deskundig en heeft een zachte hand. Geeft helder advies en is hartelijk naar het hele gezin. Top!

Goede diagnose na uitleg van mijn vraag.

Tandarts heeft vele testen gedaan om zeker te zijn dat de klachten niet van mijn kiezen waren.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.