Zonder stress

Het bezoek en controle vonden plaats in een relaxte en ontspannen sfeer. Tandarts Lewiszong heeft altijd een goed humeur!

keurig geholpen

Periodieke controle, persoonlijk en goed geholpen. Gelukkig geen gaatjes :)

Praktijk die begaan is met de klant

Altijd een vriendelijk team met goede zorg !! Maar zeker ook de nazorg.

Prima praktijk.

Zoals altijd weer heel goed geholpen. Erg vriendelijk, de tandarts, haar assistente en aan de receptie. Ook altijd op tijd.

Snel en correct

Goede en vlotte behandeling! Duidelijk en geeft goede adviezen .

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Goed geholpen.

GOED GEHOLPEN ZOALS ALTIJD

Altijd een plezierige controle en ook volgens afspraak op tijd, goede uitleg bij mondhygiene

Vriendelijk personeel en deskundig.

Goed geholpen

Alles nagekeken, tandsteen verwijderd, geen gaatjes te vullen. Tevreden over de behandeling.

Prima geholpen

Duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren.

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam

Al jaren patiënt en altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel behandeld !! Top Team, Chapeau

Geweldige Tandartsen

Ik vind Kliniek voor Tandheelkunde Tholen de beste tandartsenpraktijk in de buurt. Hele vriendelijke medewerkers en goede service.

Naar huis met loszittende vulling

Altijd zeer goed. Alleen laatste keer ben ik met loszittende vulling naar huis gestuurd en moest ik nieuwe afspraak maken voor over 6 weken. Zolang houdt mijn loszittende vulling het nooit uit

Goed, duidelijk en vriendelijk

zie boven

Content over afspraken en eventuele tandheelkunde

Content.

goed behandeling. Lange wacht tijd tussen verschillende behandelingen

klantvriendelijk en zorgvuldig

klantvriendelijk en zorgvuldig

dhr. Marc Lewiszong is de beste tandarts die ik heb gehad.

uitstekend

stelt me altijd op mijn gemak, door deze tandarts heb ik nagenoeg geen angsten meer voor de tandarts.

prima geholpen

Prima geholpen weer

Proffesioneel

Ontspannen sfeer en de dames zijn vriendelijk dus ben je snel op je gemak.

Professioneel en patientvriendelijk

De professionele en vriendelijke medewerkers van de kliniek laten zien hun vak tot in de puntjes te beheersen.

wachttijd minimaal, behandeling snel en efficiënt. Goed resultaat.

Met pijnklachten werd er toch geprobeerd om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Er werd goed meegedacht over een oplossing voor mijn probleem.Ben zeer te spreken over de telefoniste die mijn probleem ( ernstige pijnklachten ) goed begreep en samen met mij naar een prima oplossing heeft gezocht.Ik had ook al een afspraak met de huisarts gemaakt omdat ik niet zeker wist waar de pijn vandaan kwam. Wanneer de huisarts mij kon helpen mocht ik de afspraak alsnog annuleren.Fijn dat het zo ook kan !!

Prima behandeling en controle

Mondhygiëne behandeling en half jaarlijkse controle, vlot geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel. Zeer correcte tandarts en altijd zeer vriendelijk.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.