Prima behandeling en controle

Mondhygiëne behandeling en half jaarlijkse controle, vlot geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel. Zeer correcte tandarts en altijd zeer vriendelijk.

Mijn ervaring is dat ik goed word geholpen. Wordt duidelijk en rustig uitgelegd wat er gedaan word. Wordt goed rekening gehouden met mijn angst.

X

V

prima praktijk.

super goed ervaren. Zeer vriendelijk personeel

Prettig geholpen

Afspraak half drie liep uit. Afspraaktijd wat flexibel aangeven. Ik had ook verplichtingen elders en dan is het lastig om dat na te komen.

Duidelijke en rustige begeleiding voor en tijdens behandeling

Prima!!

Ik kon met yussentijdse klachten, snel terecht.

Snel en accuraat geholpen

Bij controle bleek kroon wat los te zitten. Direct verholpen door Marc en zo fijn er niet voor terug te hoeven komen. Annet heel vakkundig tandsteen verwijderd, pijnloos wat bij mij nog nooit is gelukt. Iedereen heel vriendelijk vanaf binnenkomst. En precies op tijd!

Vriendelijk en vakkundig

Goed en vakkundig geholpen

Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad van een schoonmaak van tandsteen

De dame in kwestie zat meer in mijn tandvlees te boren dan ergens anders. Mijn tandvlees was helemaal gezwollen voor tweedagen lang. Ik laat het altijd schoonmaken bij jullie dit is de eerste keer dat ik deze ervaring had. Misschien kon de dame eea niet goed zien ofzo zodat ze verkeerd zat.

Tandartzorg op zijn best

Ik hou van aandacht voor jou als patiënt. Je wordt op je gemak gesteld en de tandzorg is echt uitstekend.

Op aandringen en na veel pijn toch met spoed wortelkanaal behandeling gekregen

Waarna snel van pijn af

Vriendelijke bejegening, professioneel overkomend.

Erg prettig op deze manier het onvermijdbare te moeten ondergaan.

Vriendelijk en met zorg behandeld.

Zoals altijd netjes ontvangen, goede communicatie en uitleg.

PRETTIG EN CORRECT

PRIMA!

Ik voel me welkom.

Ik was wat vroeg voor mijn periodieke controle. Het was prettig om even te wachten in de wachtruimte voor de receptie. De controle zelf is snel en effectief. De tandarts en assistente zijn zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam.

Lange wachttijd

Ik moest best lang wachten

Kon snel terecht voor een consult

Er werd goed geluisterd en de verschillende opties zijn besproken. Ook bij de balie door de assistente werd ik tegemoet gekomen in het vastzetten van de vervolg afspraken. Dus ik ben tevreden.

Op mijn eerste vraag kon ik direct worden geholpen.

Vriendelijke behandeling, alles netjes in orde. We zijn goed af op Tholen met onze tandarts.

Vriendelijk en vakbekwaam geholpen.

Persoonlijk en deskundig, van stap tot stap uitleg gegeven

Professionele benadering, vriendelijk en geruststellend

Camila geeft uitleg bij wat ze doet, stelt mij gerust, is vriendelijk en deskundig. Top.

Heel klantvriendelijk. Professioneel.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.