Goede ervaring!

Goede lieve tandarts

Fijne ervaring met de tandarts ik weet haar naam niet, maar ze was aardig en duidelijk.

Het was prima

Zie hier boven P.s. ik heb een hekel aan dit soort beoordelingen invullen.

Fijne en betrokken tandarts

Er is altijd even tijd om te vragen hoe gaat en er wordt ook gevraagd naar veranderingen in de gezondheid. Behandeling gaat altijd prima en er wordt rekening gehouden met mijn behoeften.

Op tijd aan de beurt vriendelijk

Vriendelijk geholpen, goed uitleggen, kundig, nauwkeurig

Gewoon netjes

Toegewijd en deskundig.

Klantgericht en goed gefocust met een perfecte samenwerking tussen tandarts en assistente.

Behandeling prima

Zeer vervelend. Weer een andere tandarts zonder vooraf overleg.

fijne behandeling

Werd ruim de tijd genomen voor gebitsreiniging en controle

Goede en vriendelijke behandeling

Goede en vriendelijke behandeling

mijn behandeling was prima.

Zowel de tandarts als de assistente waren vakkundig en vriendelijk.

relaxt

goed en deskundig geholpen

Prima en vriendelijk geholpen

Alles prima, tandarts was alleen uitgelopen ongeveer 25 a 30 min wachttijd kan gebeuren vind ik geen groot probleem

hele fijne tandarts

nooit bang nooit pijn een fijne tandarts en assistentes

Het was een prettige ervaring.

Kundige tandarts en tandartsassistente. Erg vriendelijk.

Alles perfect.

Hat was weer een goede ervaring

Goed op schema Vriendelijke ontvangst Persoonlijke aandacht Vakkundige behandeling Ik ben dik tevreden

Dat was helemaal in orde !

goede behandeling

Ze waren super lief voor mij

Ik had/heb veel pijn aan mijn kaak ze zijn er erg zorgvuldig mee omgegaan.

Geweldige tandarts

Heb van vroeger trauma van tandarts gekregen waardoor ik niet graag ga, heb dit aangegeven aan de tandarts en zij ging er heel netjes mee om heeft me volledig mee genomen in het process, deed rustig aan en legde alles goed uit. Echt een top tandarts waar ik mezelf na toe zie gaan ondanks mn trauma. Tandarts assistente was ook heel aardig en beleefd en niet te vergeten, ook best leuk :P Al om al, top tandarts en zeker een aanrader mocht je zelf ook een trauma hebben van de tandarts.

Een fijne praktijk met vakkundige mensen

Ik wordt altijd goed geholpen door vakkundige mensen. Puntje van verbetering zou kunnen zijn, het uitlopen in in tijd. Maar verder ben ik zeer tevreden over de praktijk.

Persoonlijk en zorgvuldig

Ik werd heel vriendelijk ontvangen door een tandarts die voor mij nieuw was. Ze vroeg of ik wist dat ik een nieuwe tandarts zou hebben, na het vertrek van mijn eerdere tandarts. Dat was zo. Haar behandeling was plezierig met een heldere uitleg. Ook deze tandarts was rustig en voelde vertrouwd. Daarna heeft de assistente mij nog geholpen met aanvullend poetsadvies. Ik ben heel tevreden.

Ik wordt altijd goed geholpen en krijg uitleg van wat er gaat gebeuren

Vriendelijk en deskundig

Goede tandarts. Altijd vriendelijk en deskundig. Assistente ook zeer vriendelijk. Tandsteen behandeling door assistente heel goed. Heeft goede vaardigheden qua handelen /instrumenten en ‘zachte’ handen.

Altijd goed en vriendelijk geholpen Controle inplantaten

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.