goede begeleiding en prettige sfeer

Fijn dat ik ben geholpen en dat er begrip werd getoond voor mijn persoonlijke situatie.

fijne ervaring

een tien voor alle punten!

Altijd nemen ze de tijd voor je

Ik ging laatst met een pijnlijke kies naar hier. Na aantal onderzoeken bleek mijn kies gebroken te zijn. Na overleg hem gelijk verwijdert . Ze stellen je daar goed op je gemak , omdat zijn weten dat ik best bang ben . Maar nergens wat van gevoeld of gemerkt . Top gedaan

Weer een ander die mij helpt

Werd goed geholpen maar weer 1 andere mondhygienste bijna ieder jaar een ander daarna afspraak maken hoor ik dat mijn tandarts ook weer weg gaat. Balen weer alles anders dit is de zoveelste tandarts en mondhygienste.

Heel goed geholpen

En zeer vriendelijke medewerkers

Goede warme ontvangst en keurig en goed geholpen

Goede uitleg wat gedaan zou worden. Goede uitleg ook hoe tussen de tanden moet worden gereinigd en met wat voor borsteltjes is en gezegd wanneer weer terug te komen voor de mondhygienist.

Zoals altijd prima.

Gewoon uitstekend.

Heel goed!

Ze stelde me op m'n gemak, aardige mondhygiëniste kent d'r vak.

Voelt goed en vertrouwd

Werken in alle rust met oog voor hun patiënt.

UITSTEKEND.

Vriendelijk,goede uitleg , gewoon goed.

Ben weer prima geholpen

Een klein probleempje, en gelijk na een dag geholpen. Altijd vriendelijke ontvangst en ieder stelt je volkomen op je gemak. Bedankt voor de snelle hulp.

Prima georganiseerd en vriendelijk.

Netjes op tijd aanwezig, aanmelden, wachtkamer, je word opgehaald, daarna behandeld. Dit alles netjes en vriendelijk. Behandeling met de nodige uitleg.

buitengewoon goed

tandarts Sajedi stelde me gerust en gaf me de ruimte om regelmatig even te kunnen gaan zitten om te kunnen slikken. De volgende keer ga ik bij haar met een gerust hart in de stoel liggen. Super, dank je wel hoor!

Afspraken zijn snel gemaakt. Vriendelijk personeel, adequate behandelingen.

Fijne ervaring. Ze stelde mij al snel op mijn gemak. Behandeling wordt duidelijk uitgelegd door de tandarts.

Vriendelijk en juiste behandeling

Vriendelijk. Goede zorg

Ervaren en vriendelijk

Goed geholpen weten wat ze doen en beleefd.

Zeer fijn

vriendelijk en behulpzaam

Redelijk

Was pas een kwartier later aan de beurt dan afgesproken. Ging niet helemaal lekker met de verdoving: flink verdoofd (duurde lang voordat hij was uitgewerkt), was ook op eigen verzoek, maar had toch pijn tijdens de behandeling. Misschien verkeerde plaats verdoofd of nog niet goed ingewerkt? Doordat de afspraak uitgelopen was, kon ik merken dat het snel moest. Verder prima behandeld.

Top ervaring

Top tandarts, altijd in voor een geintje, maar een pure vakman!

Goed geholpen

Werd vriendelijke en snel geholpen

BUITENGEWOON

Korte wachttijd; veel personeel; zeer vriendelijk personeel; deskundig advies.

Klantvriendelijk

Zeer deskundig geholpen.

Vlotte behandeling

Afspraak was snel gepland. Nette behandeling

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.