Klantvriendelijk

Zeer deskundig geholpen.

Vlotte behandeling

Afspraak was snel gepland. Nette behandeling

Prima geholpen, straight to the point

Deze PA had ik nog niet gehad, zei duidelijk wat ze ging doen, gaf aansluitend ook goede adviezen. Gewoon prima dus!

Gewoon tevreden van het tanders

Ik ben gewoon goed geholpen door jullie tanders praktijk

Slecht

De tandarts was prima,maar een assistente die de foto’s moest maken moest dat overduidelijk nog leren.Daarna ging die assistente tandsteen verwijderen en polijsten,ik had het gevoel of er een olifant door een porseleinkast ging.Tandarts krijgt van mij een 10.Assistente krijgt van mij een 3.Ik hoop dat ik de volgende keer geen assistente krijg die het overduidelijk nog moet leren.

Snel en kundig geholpen

Snel en kundig geholpen.

Kijkt alles goed na

als er iets is wordt het in de gaten gehouden

Hele fijne tandartspraktijk.

Kom hier al 15 jaar en altijd naar volle tevredenheid.

Best goed

Ik heb angst voor de tandarts. Maar bij jullie gaat het goed

goed gedaan

ben er tevreden over wat ze doen

duidelijk en goed

Zoals altijd geweldig

Onze Tandarts is echt de beste dat er is en vanaf de liefste receptie dames tot en met de assistentes is iedereen vriendelijk en professioneel. Hartelijk dank ❤️

Het was weer een prima ervaring. De controle door Marc en het schoonmaken van mijn gebit door Hanneke zijn precies en perfect uitgevoerd. De vriendelijke sfeer en leuke conversatie hebben nog iets persoonlijk aan dit bezoek toegevoegd.

Uitstekende, vriendelijke tandarts

Tandarts is altijd vriendelijk en geruststellend bij spanning. Geeft alle mogelijkheden aan die je kunt kiezen om je gebit te optimaliseren. Enige is dat je wel zelf goed moet informeren naar het kostenplaatje die hierbij komt kijken.

Goed gereinigd gebit, vriendelijk personeel, gewoon goed.

Heel professionele behandeling. Kies getrokken zonder enige napijn.

professioneel

Professionele aanpak, goed verzorgd en strak op planning. De tandarts denkt mee over toekomstige aanpak.

Mooie deskundige kliniek

Tandtechnisch zeer goed Administratie kan beter

Goede service, aardige mensen

Zelfde als boven

Fantastisch

Samen met mijn twee kindjes een afspraak gehad! Leuk om te zien hoe de tandarts en assistente de kindjes op hun gemak stelden.

Zo rustig en geruststellend

Na jarenlange angst voor de tandarts heb ik nu een tandarts die door haar hele houding en benadering er voor heeft gezorgd dat ik niet bang meer ben. Mijn complimenten.

Goede aandacht

Fijn te woord gestaan en attent dat ze belden zodra mijn prothese weer klaar was.

Prima geholpen

Allereerst hebben ze op mijn verzoek op korte termijn tijd voor mij gemaakt. Verder werd ik vriendelijk en profesioneel geholpen

Anders dan anders

Dit bezoek verliep anders. Ik moest 50 min wachten voordat ik aan de beurt was. Kan natuurlijk gebeuren maar het zou fijn zijn geweest als dit ook even werd toegelicht. Kwartiertje a 20 min kan, maar dit vond ik echt te lang zonder ingelicht te worden Daarnaast vond ik de assistente erg gestrest over komen. Er zal hiervoor echt wel n reden geweest zijn, maar het voelde echt niet prettig voor mij

Geen vertraging, op tijd behandeld⅘

Goede planning, vriendelijk.en professionele medewerkers

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.