Erg goed

Ik loop ook in Groningen i.v.m mondbeperking. Gabriel is kundig en kan zich hier goed mee redden. Ben blij met hem.

Ik ben prima geholpen

Was in een paar behandelingen klaar met een kroon. Zou wel graag af en toe willen spoelen.

Allemaal zeer goed verzorgd

Allemaal heel strak geregeld

Goed en vakkundig geholpen

Bredijk is goed bereikbaar. Ik ben op tijd geholpen met vakkundigheid.

Vriendelijk, duidelijk, deskundig

Mooie praktijk en vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Prima tandarts

Ik ben zeer tevreden!!

De tandarts heeft na grote tevredenheid gehandeld. Ik vind het vervelend om naar de tandarts te gaan. Hij weet dit en blijft rustig en zeer geduldig. Ik kom redelijk rustig naar deze afspraken de laatste paar keer!

Vlot en adequaat geholpen

Stukje van een tand afgebroken (niet ernstig). Kon de dag erop komen. Snel aan de beurt. Probleem snel opgelost. Vriendelijke tandarts en assistente. Stond snel weer buiten.

Prima geholpen

Geen probleem

vriendelijk ontvangen,keurig op afgesproken tijdstip

Prima op tijd, vriendelijk ontvangen.

Snel en professioneel

Aandacht voor ‘patiënt’ en gebitsverzorging met een glimlach.

Vriendelijke behandeling

Indy stelt je op je gemak doordat zij kalm, maar professioneel te werk gaat.

Vriendelijk & professioneel

Nog niet zo lang bij deze tandartspraktijk, maar het valt gelijk al op dat je zeer vriendelijk ontvangen wordt en dat er op een professionele manier geholpen en behandeld wordt! Blij dat ik de overstap naar hun heb gemaakt.

Goede uitleg

Ging heel soepel allemaal

Moderne praktijk met ruime parkeergelegenheid, m.i. deskundige en klantvriendelijke behandeling.

Zie hierboven, mijn ervaring is gebaseerd op één enkel bezoek aan deze praktijk. Een en ander maakt dat een uitgebreidere beoordeling niet reëel is.

niets op aan te merken. Vriendelijk als altijd.

niets op aan te merken. Vriendelijk als altijd.

Prima!

Nadat ik gebeld had voor een zenuwbehandeling kon ik gelijk de andere dag komen. Ik ben uitstekend behandeld maar dat was ik wel gewend. Én ik mag wéér komen!! Hermina

Neemt de tijd, legt goed uit, zorgvuldig, zeer vriendelijk.

Persoonlijke benadering, vriendelijk

Vriendelijk en hartelijk

De tandarts is vriendelijk en duidelijk. Dat geeft veel vertrouwen tijdens een implantaat behandeling wat toch een behoorlijke ingreep is.

Aandacht voor de mens

Persoonlijk en rustgevend.

Vakkundig Informatief Integer Vriendelijk

goed en duidelijk

snel...vriendelijk...goed advies

Vriendelijke tandartsen

Mijn ervaring was prettig en de artsen waren vriendelijk

prima, zeer goede tandarts

Wordt naar je geluisterd, geen pijn., vriendelijk en humeur.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.