Prima geholpen en een goed advies mee gekregen voor het aanschaffen van nieuwe tandenborstel. Welke juist wel en Welke juist niet.

Klantvriendelijk en professioneel.

Prettig in de omgang, professioneel en kundig.

Vriendelijke benadering en goed uitleg behandleing

Fijn contact bij onprettig iets

Fijn contact bij onprettig iets wat moet.

Fijne ervaring, vakkundig geholpen.

Ik heb nu al een paar jaar dezelfde tandarts. Geen lange wachttijden, mooie wachtkamer en mooie behandelkamers. Ontvangst is ook prima. Als ik dan een klein minpuntje mag noemen, is de lange wachttijd voor een mondhygiëniste. Maar dat zal wel een oorzaak hebben. Ik heb veel vertrouwen in de tandarts.

Snel en goed

Mijn kapotte kies werd heel goed en snel gerepareerd

Goed en leerzaam

Rustig, nat maar fijn

Prima geweest. Goede uitleg

Goede uitleg

Vil tegen

Had controle op dondag avond had een gaatje kon niet gevuld worden moet weer een afspraak maken. Dat vald mij tegen.

Goede behandeling. Behandelaar geeft steeds aan wat de behandelingsstap is.

Vakkundig en professioneel!

Ik voel me gezien, goed geholpen

Zoals altijd prima!

Even een wissel in aanvangstijden. Hierover wordt goed gecommuniceerd. Daarna als altijd vlot, kundig en vriendelijk.

Prima tandartspraktijk

Heb niet of geen klachten dus is het meestal appeltje eitje. Ga nooit met tegenzin erheen. Zéér tevreden!!!!

Prima geholpen

De mondhygiëniste was heel duidelijk in wat ze ging doen.

Snel en professioneel geholpen.

Uitstekend.

prima geholpen en geadviseerd

idem

Aardig en rustig

Goed vriendelijk en vakbekwaamheid.

Je wordt er vriendelijk en netjes behandeld. En de vakbekwaamheid van de mondhygiënist en tandarts is top.

Het klinkt gek, maar fijne en pijnloze behandeling gehad van de mondhygienist

Wat een topper ...Annie

Heel goed

De tandarts luisterd goed

Snel en vakkundig

Gebroken tand direct gerepareerd

Kundig en met aandacht.

Vriendelijke ontvangst en professionele behandeling. Goede communicatie.

Vakman

Heer Wempe is een heel vriendelijke zeer deskundig, geduldige en uiterst precies werkende tandarts.

Een zeer bekwame tandarts!

Ik ben onverwachts (om een kies te trekken) door tandarts Kraan geholpen, waar ik erg blij om was! Ik ben nl al op leeftijd en dhr. Kraan heeft vroeger ook een kies naar tevredenheid getrokken.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.