Voel me goed gehoord

Prettig en relaxed.

Prima geholpen

Waar ik voor kwam was inmiddels kennelijk uit Zichzelf verdwenen en dat kreeg ik bevestigd door tandarts van der Wal. Vermoedelijk een stukje overjarige kies!

Prettig en deskundig

OK

Snel en kordaat

Bij binnenkomst melden paar tellen zitten en je hoort je naam en binnen 10 minuten sta je buiten

Lieve tandarts

De tandarts heeft alles goed uitgelegd en ik voelde me fijn en wist precies waar ik aan toe was

Prima en deskundige praktijk

Altijd de tijd nemen. Ook met kinderen heel goed.

helemaal okay

Fijn geholpen

Goed geholpen en goed advies

Goede behandeling nou wachten of de factuur ook goed is. Er wordt nog wel eens creatief met tijd vd behandeling omgegaan.

Goede behandeling, fijne praktijk en medewerkers

Prima geholpen !

Ondanks dat ik een vroege afspraak had , was de wachttijd al opgelopen . Excuses werd aangeboden . Ik heb er alle begrip voor !

Fijne en pijnloze behandeling

Afgebroken kies uiterst vakkundig en volstrekt pijnloos gerepareerd. Robbin is een ervaren en zeer empathisch ingestelde tandarts!

Prima behandeling van de mondhygiëniste.

Fijne mondhygiëniste.

Goede behandeling gehad.

Goede behandeling, wel plotseling 1 kies trekken en 1 tand vullen. Niet verwacht dat bij controle direct tot behandeling werd overgegaan.

Prima !

Rustige benadering en vervolgens meteen aanpakken van het probleempje. Hoef je niet nog eens terug te komen. Wat mij betreft vakkundig en er word goed verteld wat er gebeuren gaat.

Heel plezierig

Perfecte samenwerking tussen Robbin en de assistente zowel tijdens de voorbereiding van de kroon als tijdens het plaatsen.

Mooie moderne tandarts praktijk, werkt als een speer

Snelle en professionele hulp. Bedankt voor alles

Professionele Praktijk

Een bijzonder schone praktijk, precies wat je moet verwachten van een tandartspraktijk. Vakkundige tandarts, tijdens implanteren voortdurend informatie over wat er ging gebeuren. Bijzonder vriendelijk en correct. Mail met herinnering aan je afspraak, zeker op prijs gesteld.

Heel goed

Prima tandarts, luistert goed en adviseert goed '

Degelijk

Zoals gewoonlijk goed

Deskundige tandarts

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

bredijk@kraantandheelkunde.nl

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.