Vriendelijke receptie medewerkers tandarts ook

Behulpzaam

Ze geven goeie tips en ze legen het ook 2 keer uit als je het niet begrijpt

Had een stukje kies afgebroken. Prima gerepareerd

Fijne tandarts

Wij ervaren de zorg van de tandarts als fijn. Hij sluit aan bij de leeftijd van onze kinderen. Dit zorgt ervoor dat de kinderen zonder enige moeite naar de tandarts gaan. En ik dus ook.

Vakkundig en leveren goed werk.

Positief, ze hebben geduld. Al verscheidende behandelingen gehad. En ik heb geen pijn gehad.

Vlot geholpen en goed advies

Goed advies over hoe het gebied nog beter kan. Leuke tandarts

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen bij acuut probleem

prima behandeling door de tandarts

tandarts van der Wal gaf mij goede adviezen

Correct, vriendelijk, onderlegd

Zie boven

Netjes

Snelle hulp.

Ik ben altijd al bij een mondhygiëniste geweest, maar dit was wel een hele schoonmaak en een douche na! Wel een paar dagen gevoelige tanden gehad! Maar verder top!

Dit keer niet geweldig.

Normaal gesproken bij de tandarts altijd goed! Dit keer bij de mondhygiënist geweest en dit beviel absoluut niet! Na een paar keer gezegd te hebben om zachtjes te doen werd hier totaal niet naar geluisterd. Mijn mond is altijd erg gevoelig door de ziekte van crohn. Voorheen zat ik bij een andere dame. Bij haar was het altijd goed! Volgende afspraak heb ik daarom ook bij haar gepland. Heb dezelfde middag dit ook nog besproken met één van de assistentes.

Ontzettend fijn geholpen

Aandacht voor cliënt Vriendelijk

Eerste keer bij de praktijk. Eerste indruk heel goed

Rustige goede begeleiding

Ga zo door Persoonlijke en professionele benadering

Hahaha als iets goed is en zorgzame behandeling geeft,moet je daar dan nog iets over verklaren. Het is gewoon een goede Tandarts die Robin. Niet verder vertellen hoor hahaha

Vriendelijk. Uitĺeg wat er ging gebeuren

Vriendelijk Rustige prettige sfeer

correct en snel geholpen

Robin is als tandarts maar bovenal als mens een prima man!

Zie hierboven

Goede ervaring

Heldere en duidelijke uitleg

Kundig, vriendelijk, dus daarom uitstekend

Het is heel prettig dat je helder en duidelijk te weten wat er gaat gebeuren en de adviezen daarbij.

Professioneel en plezierig!

Ik ben zeer tevreden over Gabriel en blij dat ik hem als tandarts heb. Nieuwe kroon sloot niet volledig aan, ikzelf zou het niet geweten hebben, maar Gabriel was niet tevreden en liet een nieuwe maken. Dat geeft veel vertrouwen.

Zoals altijd goede service

vriendelijk en vakkundig

vriendelijk en vakkudig

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.