Uitstekend.

Goed ontvangst. Vakkundig personeel. Duidelijk.

Uitmuntend

Vriendelijk , rustgevend , erg prettig , zeer bekwaam …

Zeer goede praktijk

Vakbekwaam en vriendelijk

Kundig en klantvriendelijk

Word altijd netjes behandeld en begroet

Onderzoek gebit en klacht door de heer Wempe. Extractie vier tanden door dhr. van der Wal Verder vlotte service door Makken voor de twee protheses.

Goed, kundig

Korte wachttijd. Goede behandeling

Heel goed

Heel goed

Solide

Altijd goed

Prima, ben zeer tevreden.

Prima behandeling!

Prima , zeer tevreden

Wordt altijd goed geholpen

Uitstekende behandeling

Al jaren bij Kraan en iedere keer een vriendelijke maar vooral deskundig advies en/of behandeling. In één woord Top!

Fijne en goede service

Heel erg fijn dat je op de avond terecht kan. Vriendelijke mensen. Snel handelen. Fijne sfeer.

Snel en goed geholpen

Heel snel geholpen bij loszittende kroon.

Robbin is een topper, hij heeft een mooie kroon voor mij gemaakt.

Robbin is een topper, hij heeft een mooie kroon voor mij gemaakt.

Altijd een vriendelijk ontvangst met een praatje.

Zeer kundige tandarts, nog een vakman met gevoel voor de patient.

Stukje van kies, snel geholpen

Prettig

Goede adviezen & snel geholpen!

Zeer fijne en geduldige tandarts voor onze dochter

Een positieve ervaring

Klantvriendelijk en deskundig

direct aan beurt, inleidend gesprek belangstellend

rustige sfeer geen onnodige behandelingen

Goede ervaring bij de tandarts

Heb in de afgelopen jaren hier nog geen negatieve ervaring gehad, en een eerlijke tandarts.

Zorgvuldig

Mijn klacht werd uitvoerig onderzocht.

Dikke misser van dectandarts

De tandarts heeft op donderdag in Makkum mijn tand getrokken, maar daarna de wond niet gespoeld en ook geen antibiotica gegeven. Gevolg was een weekend vol pijn en op dinsdagmiddag naar sneek voor nabehandeling (van dezelfde tandarts) Dus een dag vrij moeten nemen voor iets wat de tandarts donderdag gelijk had moeten doen, en ook nog weer een extra rekening. Baal enorm van deze nalatigheid.

Prima, kort maar goed

Prima, halfjaarlijkse controle. Helaas kreeg mijn dochter ondanks het niet tot nauwelijks poetsen een compliment....

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.