Alles naar wens

Behandeling met onzichtbare Sparks beugel. Nu halverwege. Tot nu toe gaat alles naar wens!!

Prima!

2x per jaar naar de tandarts gaan hoort er gewoon bij. Robinn heeft een neutrale manier van werken. Dat maakt een bezoek aan de tandarts niet anders dan anders.

Duidelijk gesprek, keurig behandeld, nette schone praktijk

Intake en beoordeling implantaten.

Prima tandarts

Alleen voorlopig nog geen mondhygiënist beschikbaar. Da's wel jammer

Goed net als anders

Vriendelijke en prima behandeling

Leuke ervaring gehad. Leuke tandarts 2 van de 3 van onze kinderen zijn wat bang. Dit is puur omdat ze elkaar bang maken. Jongste zoontje daar in tegen was super stoer. Tandarts deed het op spelende wijs. Heel erg leuk

Prettige omgang.

Gevoel dat er tijd en aandacht is.

prima behandeling

goede analyse en advies, plezierige behandeling

Geweldig zoals altijd!!

Goede controle met handige tip van de assistente

Snel, professioneel en volgens mij deskundig

Ik ben al geruime tijd ‘patient’ bij Kraan tandheelkunde en mijn tandarts is Gabriel Wempe. Zeer tevreden over! Gelukkig heb ik (tot nu toe) weinig ellende met mijn gebit, maar de keren dat mijn gezinsleden of ik wel iets hadden, zijn we goed geholpen. Mijn dochter had een cyste in haar kaak waar heel adequaat op is gereageerd, mijn man heeft een prachtig implantaat en de kroon die ik een paar jaar geleden kreeg heeft hij mooi gemaakt en zit nog prima.

Meelevend en meedenkend

Ik had een vraag en de tandarts heeft met mij meegedacht en een goede oplossing gezocht.

Uiterst klantvriendelijk, secuur, expertise

Erg goed begeleid bij verwijderen kies en plaatsen implantaat. Vakmanschap en erg goede begeleiding

Zeer vriendelijk en informatief

Zeer vriendelijk en informatief

prima. Geen klachten.

ik heb verder geen klachten .

Vriendelijk, deskundig en goed geholpen

Kraan Tandheelkunde Bredyk is een moderne tandarts praktijk met zeer vriendelijke en prettige medewerkers en tandartsen die mij altijd goed en deskundig helpen.

Alles naar mijn zin

Snelle hulp en prettige zweer

deskundig vriendelijk en duidelijk

jkjk

Ik word altijd netjes geholpen

Goed geholpen

altijd correct in ontvangst en afhandeling

vriendelijk en kundig personeel. meedenkend. duidelijke toelichting qua kosten aspect etc.

Prima. Volledig op mijn gemak.

Prima geholpen. Vriendelijk en rustig.

Geweldig en enorm betrokken

Heel erg gemoedelijk en ik kom er volgende keer graag weer.Nogmaals bedankt.gr

er werd duidelijk uitgelegd wat je te wachten stond tjdens d behandeling.

Fijne tandarts

Tandarts vd wal stelt je op je gemak, is vriendelijk, belangstellend en duidelijk

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.