Vlot, vriendelijk en effectief

Afspraak moet je wel een tijdje vooruitplannen. Eenmaal op afspraak gaat het super vlot, personeel is vriendelijk, leggen alles goed uit en houden goed rekening met je wensen en behoeften.

Er is goed naar mij geluisterd, en een oplossing bedacht.4

Professioneel en mensvriendelijk

Zeer professionele en mensvriendelijke behandeling (plaatsen 2 implantaten) uitgevoerd door tandarts-implantoloog Gabriel Wempe op 24/2/2025.

Heel fijn geholpen

Aandacht voor de patiënt, ik voel mij hier welkom

Zeer kundig.

Ylva verstaat haar vak zeer goed!! Ben erg blij met haar!

Keurig op tijd en vriendelijk geholpen

Combinatie afsoraak .keurig op tijd en vriendelijke mensen

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

punctueel

Prima op de afgesproken tijd de afspraak, goede behandeling, zo zoiu het bij iedere tandarts moeten zijn.

Heel goed

Heel goed en erg vriendelijk. De vervolgafspraak is ver vooruit.

Prima tandarts

Mondhygeniste geweest, prettige behandeling

Geweldig.

Een goede eerste afspraak

Een goede eerste ervaring. Mensen zijn vriendelijk, vlotte bediening en voelde me op mijn gemak.

Top geholpen

Prima telefonisch contact en kon ook meteen terecht voor mijn scheve tand na een flinke kopstoot. Heel fijn, terwijl jullie niet eens mijn vaste tandartspraktijk zijn.

Goede tandarts! snelle behandeling

Vriendelijk personeel

Ervaren implantoloog die de tijd en aandacht heeft voor de patiënt. Werkt kundig, hygiënisch en rustig.

Goed geholpen

Vriendelijke tandarts en goede behandeling

positieve evaring

Geen wachttijd - vriendelijke behandeling - goede uitleg van wat de stappen zijn

Cliënt gericht

Vriendelijke, behulpzame medewerkers; namen de tijd voor me.

Je wordt altijd goed geholpen

Je wordt altijd goed geholpen!

gewoon prima en correct

lekker positief prima benaderbaar , klant vriendelijk

Fijne tandartspraktijk met fijne medewerkers

Goede ervaring. Ga nooit met tegenzin naar de praktijk. Er wordt goed de tijd genomen voor een behandeling en informatie. Een fijne en rustige benadering. Een hele fijne tandartspraktijk met fijne medewerkers.

bijzonder snel en vakkundig herstel van kies en vulling

Altijd al goed geweest.

Ik heb een goede ervaring gehad.

Ik heb goede ervaring gehad bij tandarts Robbin van der Wal

Prima zoals altijd

Vriendelijk, deskundig, persoonlijk Zowel Mondhygiëniste als tandarts + assistente altijd top. Ook Baliemedewerksters prima en meedenkend/ flexibel als er iets veranderd/ geregeld moet worden

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.