Vriendelijk en deskundig

Professioneel vriendelijke benadering. Kundig en goede adviezen.

Assistente luistert niet goed.

Goede tandarts

Geweldig!

Goede uitleg naar de klant toe.

Vriendelijk en professioneel

We worden altijd keurig ontvangen. Goed en deskundig geholpen en geadviseerd door de tandarts.

Heel goed geholpen

Ben bij de mondhygieniste geweest, ik heb gevoelige tandhalzen en ben dus niet zo'n fan van de tandsteenverwijderaar. Nadat ik dit heb uitgelegd heeft de mondhygieniste alles met de hand verwijderd. Hartstikke fijn en geen pijn of irritatie, perfect!

Nam de tijd. Was prima

Hele vriendelijke tandarts en balie personeel!!

Voor ik het wist..was de behandeling al klaar!!

Duidelijke communicatie en prettige omgang

Alle keren dat ik de kliniek bezocht heb ben ik op een prettige en vriendelijke manier te woord gestaan. Bij vragen wordt er tijd genomen voor uitleg.

Positief

Vriendelijkheid en duidelijke informatie

Vriendelijk efficiënt fris

Vriendelijke ontvangst Korte wachttijd in de wachtkamer Kundige uitleg en behandeling Frisse schone omgeving

Fijn benaderd

Goede uitleg

Helemaal volgens verwachting

Alles weer netjes en op tijd, zeer prettig als je wat verder woont.

Ik ben met de tandarts overeen gekomen dat het nu echt tijd is geworden voor een volledige tand prothese . Gabriel de betreffende tandarts was het mij eens dat dit voor mij de beste optie is . Hij heeft direct de betreffende papieren in orde gebracht .en ik was hier erg tevreden mee.

Snel efficient en patientvriendelijk

Prettige en kundige behandeling, wat vertrouwen geeft.

Prettige en kundige behandeling, wat vertrouwen geeft.

Prettige behandeling

Een nieuwe reinigingsmethode met hoge waterdruk is absoluut niet pijnlijk. Veel prettiger dan de ,,oude,,methode.

Perfecte behandeling

Ik kwam voor de eerste behandeling, voorbereiding op een kroon. De verdoving heb ik amper gevoeld ook na die tijd geen opgezwollen lip of wang. Maar ook tijdens de behandeling kreeg ik steeds even tijd om mijn mond dicht te doen en te slikken. Was ik erg blij mee omdat ik enorm snel kokhalsneigingen heb. Nu totaal geen last van gehad. Thuis helemaal geen napijn meer gehad. Zeer tevreden over deze behandeling.

Prima tandarts maar bovenal een uiterst sympathiek mens!

Zie boven.Samen met Robbin(ik ken hem alleen met zijn voornaam) heb ik twee kundige en aardige tandartsen

goed geholpen

ze gaan je helpen en goed ook

Fijne professionele ervaring

Je merkt het gelijk; een fijne bejegening door het team tandarts en assistent. een goede sfeer en samenwerking leidt altijd tot een betere kwaliteit en dat is te merken! Helder verhaal over wat nodig na een prettige behandeling.

Rrrrr

Rrrrr

Vlot geholpen.

Super behandeling

Zoals altijd op tijd aan de beurt, belangstellend, serieus geholpen. Bijna een feestje om naar de tandarts te gaan.

Heel goed

Vlotte en goede behandeling en uitleg

Erg tevreden

Zoals altijd erg tevreden.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.