In één woord: perfect

Vlot en rustige sfeer

Super tandarts

Altijd tijd voor je als ik er kom en doet het echt goed

Super klasse

Zeer prettige behandeling

Goed en snel geholpen

Professioneel en vriendelijk.

Goede praktijk

Prettige en vriendelijke behandelaars

Altijd vriendelijk, professioneel en schoon.

"Iedereen bedankt "

goede uitleg over behandeling

Goede ervaring

Korte wachttijd en sympathiek contact.

Het is niet een plek waar ik graag kom. Het is dat het moet anders kom ik daar nooit meer. En ik ben behandeld door een preventieassistente uit Makkum. Volgens mij heet ze Anke.

Robin is debeste tandarts,die ik tot nu toe heb gehad ook als mens!

Mijn leven lang heb ik groot “respect”,zeg maar angst voor de tandarts gehad,dat heb ik niet bij Robin! Chapeau!

Zeer goed en vriendelijk

Alles is goed

Heel vriendelijk en uitleggen wat er ging gebeuren

Fijne tandarts praktijk

Prima geholpen, zeggen wat ze gaan doen vond ik heel fijn en dat geeft rust

top

Zeer kundige dame .Die haar. werk. verstaat .

Ontspannen sfeer vakmanschap vertrouwd adres.

Heel goede uitleg

Vriendelijke ontmoeting,duidelijke uitleg over vervolgtraject

Goed contact

Plezierige contacten met uitleg van zowel assistente als Henk Kraan.

Goed geholpen

Deskundig en vriendelijk!

Prettig geholpen en er wordt goed geluisterd

Snel en accuraat geholpen

Uitstekend geholpen door Tandarts Robbin en assistente. Duidelijke communicatie en correct afgehandeld voor wat betreft doorverwijzing naar ander ziekenhuis voor kaakchirurgie. Enige opmerking. Wat ik jammer vindt is dat een wortelkanaalbehandeling niet goed opgelost is dat je daarvoor zelf weer de rekening kan betalen. 85/15 succes regeling. Verder uitstekend.

Halfjaarlijkse controle

Ontspannen en vriendelijk

fijne tandarts, vriendelijk en bekwaam!!

ik ga nooit met tegenzin naar tandarts Kraan! Top!

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.