Goed en deskundig geholpen

Prettig, snel, vriendelijk en goed.

Vriendelijke mensen en vakkundig

Zeer deskundige hulp bij het verwijderen van mijn tandsteen

Goed behandeld en geadviseerd

Goed behandeld en geadviseerd

Fijne sfeer, open communicatie. Geen napijn gehad

Professioneel en vriendelijk

Mijn probleem uitgelegd en de tandarts heeft snel gehandeld

Na er ziekenhuis bezoek op een afd Werd er gesproken met mij hoe mijn gebid was , waarop ik vertelde dat de kies slechter werd De tandarts gebeld en er is snel gehandeld met de dienstdoende dames voor een afspraak Na dat ik er volgende dag langs kwam foto’s gemaakt en snel werd er gehandeld de kies maar snel trekken , dan kon volgende week in het ziekenhuis botmiddel worden uitgevoerd Dus zeer tevreden hoe het is opgepakt

Vriendelijk

Aardige jongeman goed geholpen mondhygienst

Mijn ervaring naar jullie toe is prima,ook omdat ze met mijn probleem goed weten mee om te gaan.

Heel relaxte sfeer

Ingreep werd meteen gedaan. Kundig advies voor aanpassing bitje. Ze weten hun vak goed te verstaan.

Ik had het erg naar mijn zin.

Super fijn geholpen door Cynthia. bravo

Vriendelijke benadering

Geen reden voor angst of paniek. Ik voel mij op mijn gemak.

goed naar men problemen geluisterd

zie boven

vlot en netjes

Ik ben vlot en netjes en aardig geholpen. Er was niks aan de hand. Dat helpt ook.

goede uitleg

prima gedaan .

Geen lange wachttijd en een aardige tandarts

Ik belde met kiespijn,kon over een uur worden geholpen!

Ik kon snel geholpen worden. Zeer klant vriendelijk!

Deskundige tandarts die voldoende tijd neemt. Prettige sfeer.

Fijne tandarts.

Er werd bij het eerste bezoek goed de tijd genomen.

HMT

Op tijd en uitstekend behandeld

Met plezier kijk ik terug op de controle

Ben plezierig en snel geholpen ,heel fijn

Plezierig en snel geholpen

Prima mondhygiëniste

Prima mondhygiëniste

Prima ervaring bij tandarts Visser

Snel geholpen bij pijnklachten. Kundig oude vulling vervangen. Vriendelijk maar kordaat!

geen angst meer voor de tandarts

ik voelde me op mijn gemak gesteld door de behandelende tandarts...door deze ervaring ervaar ik minder angst en zou ik sneller een afspraak maken ipv het steeds maar uitstellen

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.