Vriendelijk en kundig

Top praktijk!

Fijne tandartsen en assistentes. Nemen de tijd voor je en ook met angst laten ze je op je gemak voelen.

Zeer ervaren mensen

Blij dat het gedaan is

Prettig

Ilva is kundig, snel en vriendelijk !

Kundig, to the point, geen fratsen.

Zo lang als ik al bij Kraan (Henk) kom, ben ik een zéér tevreden klant. Vakkundig en interactief. Wetende dat er een nieuwe goede generatie tandspecialisten in de praktijk worden opgeleid, zal ik Henk enorm gaan missen op het moment dat hij van zijn welverdiende pensioen gaat genieten.

Goed ontvangen

Duidelijke uitleg van de tandarts en de behandeling kon direct, wat erg fijn was.

Keurig

Wat is onze tandarts leuk met kinderen en wat betrekt ze hem goed erbij.

Kundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Mijn tandsteen is geheel en pijnloos verwijderd

Prima, niets op aan te merken

Kundig, dik tevreden

Very good service

Frienly and very good service

Prima behandeling en snel

Ik kon snel behandeld worden en er wordt steeds heel duidelijke uitleg gegeven.

Liefdevolle behandeling vertrouwen in de tandarts

Mijn angst is bijna weg ( ik blijf het spannend vinden ) maar angst is bijna weg door dat ik weer vertrouwen heb gekregen in de tandarts ,ze stelt gerust en is eerlijk tegen mij ,verteld alles rustig , ontspannen. Sfeer als je in de stoel zit.

Dit veld is verplicht! Staat eronder dit vlak. Wat is verplicht? Jullie verplichten mij al enigszins door ongevraagd e-mails te sturen! De eerste negeerde ik, ja hoor een herinnering. Ik vind dit storend, vervelend. Ik beantwoord niet weer. Het gaat zo de prullebak in.

Professioneel en vriendelijk

Snel een afspraak met herinnering en nogmaals herinnering vlak van tevoren, aardige tandarts die je niet onnodig vaak laat terugkomen.

Betrokken en duidelijk

Fijne communicatie. Professioneel en goed behandeld.

altijd goed

altijd vriendelijk geholpen en ook toen laats een stukje van mijn kies was afgebroken kon ik meteen terecht

Great service

Great service and professional personnel

Het wordt nooit leuk, maar ben zeer content met mevrouw Visser.

Ondanks angsten uit vroegere tijden heb ik vertrouwen gekregen.

Kindvriendelijk

Eerste keer met mijn 2 jarige dochter. Die de fijne benadering verliep alles ontspannen.

Prima behandeling. Duidelijke uitleg en instructie. Wel was het jammer dat ik een ander had. Gelukkig kon de afspraak wel doorgaan.

Punctueel en professioneel !

Ik hou er van dat mensen hun afspraken nakomen. Dat geld voor zowel het afgesproken tijdstip als ook voor overeengekomen procedures. Ik ben in beide gevallen niet teleurgesteld. Dus een hoge score!

Zeker een tandartspraktijk om aan te bevelen

Is niet mijn eigenlijke tandarts maar door vakantie doorverwezen naar deze praktijk. Mijn klachten per email de vooravond aangegeven en de dag erna meteen om 08.00 uur gebeld door de assistente. Ik kon meteen een dik uur later langsgekomen. Ik werd geholpen door tandarts Visser en haar assistente. De klachten doorgenomen, de mogelijkheden door haar aangegeven en problemen in mijn gebit meteen aangepakt. Het was zeer kundig gedaan en om te zeggen dat ik " met plezier" naar een tandarts ga, zou overdreven zijn. Maar zeker een praktijk om aan te bevelen. Ook om een 10 als cijfer te geven zou niet reëel zijn, maar is dit cijfer zeker bij benadering te benoemen. Volgens mij heette deze tandarts ylma van haar voornaam.

Professioneel en vriendelijk

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.