Prima behandeling. Duidelijke uitleg en instructie. Wel was het jammer dat ik een ander had. Gelukkig kon de afspraak wel doorgaan.

Punctueel en professioneel !

Ik hou er van dat mensen hun afspraken nakomen. Dat geld voor zowel het afgesproken tijdstip als ook voor overeengekomen procedures. Ik ben in beide gevallen niet teleurgesteld. Dus een hoge score!

Zeker een tandartspraktijk om aan te bevelen

Is niet mijn eigenlijke tandarts maar door vakantie doorverwezen naar deze praktijk. Mijn klachten per email de vooravond aangegeven en de dag erna meteen om 08.00 uur gebeld door de assistente. Ik kon meteen een dik uur later langsgekomen. Ik werd geholpen door tandarts Visser en haar assistente. De klachten doorgenomen, de mogelijkheden door haar aangegeven en problemen in mijn gebit meteen aangepakt. Het was zeer kundig gedaan en om te zeggen dat ik " met plezier" naar een tandarts ga, zou overdreven zijn. Maar zeker een praktijk om aan te bevelen. Ook om een 10 als cijfer te geven zou niet reëel zijn, maar is dit cijfer zeker bij benadering te benoemen. Volgens mij heette deze tandarts ylma van haar voornaam.

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijk en deskundig

zie boven

The dentist was very kind and proficient .

Everything was good and arranged well.

• Would you recommend us? No
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 8
  • May we contact you about your review? Yes

Positief

Een persoonlijke en deskundige behandeling.

Ontspannend

Ervaar rust duidelijkheid sfeer erg goed,

professioneel en kundig

Professioneel en kundig en ook tijd voor een `gezellig`praatje

Prima, niets op aan te merken.

Zowel tandarts (van der Wal) en de preventie assistente (Annie) zijn aan te bevelen. Luisteren goed naar je wensen en voor de behandeling wordt alle tijd genomen.

Hele fijne, snelle hulp

Er brak een stukje van mijn tand. Binnen een dag ben ik geholpen. Heel fijn!

werd gebeld dat ik eerdere terecht kon, bij mijn vaste mondhygiëniste, Indira, precies op tijd, erg plezierig,

Prima controle van mijn gebit

Prima controle en goed advies ook goede feedback

Prima werk verricht

Goed werk verricht, professioneel, aardig, meedenkend. Wat ik verwachtte. Realiseer me nu dat ik niet weet hoe de implantoloog heette. Denk Gabriel. Jong, blond, net vader geworden.

vlotte en goede behandeling

Goede behandeling. Eerst uitleg wat er gebeuren gaat. Afspraak precies op tijd, nette behandelkamer. vriendelijke balie mede werksters.

Professioneel en kundig

Ik heb de behandeling positief ervaren. Aardige en vriendelijke medewerkers. De behandeling was erg professioneel en goed te noemen. Blij dat ik ben veranderd van tandarts.

als vanouds: vriendelijk, kundig en correct

na enkele jaren afwezigheid weer terug 'op het oude nest'. En het voelde direct weer vertrouwd. Vriendelijke ontvangst en een gemoedelijke sfeer. En het belangrijkste natuurlijk: een kundige behandeling en ook weer vriendelijk en persoonlijk. Ik denk dat ik door Viva Visser ben behandeld; in ieder geval een kundige, vrouwelijke tandarts en alle andere zijn mannen zie ik. Maar ik ben de naam tot mijn schande vergeten.

Smood!

Zeer snel en vakkundig geholpen.

vakkundige en vriendelijke tandarts

Alles prima !

Het consult en korte behandeling is goed verlopen . Vriendelijke mensen en voldoende tijd voor mij .

Rust

Mn kinderen vinden de tandarts altijd spannend. Fijn dat er rust is als ze geholpen worden.

Prettige tandarts.

Tandarts Robin van der Wal is een zeer prettige tandarts. Uitleg is prima en hij probeert je altijd op je gemak te stellen.

Snel en professioneel geholpen

Werd goed en duidelijk geholpen. Duidelijke uitleg over verdere verloop.

Prettig

Altijd vriendelijk ontvangen door de receptie. Tandverzorging prima, vragen worden positief ontvangen en beantwoord.

Vriendelijk en professioneel

Geen wachttijd, ik werd vriendelijk en professioneel geholpen.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.