Vakkundig

Fijne praktijk

Fijne tandartspraktijk

goede verstand van zaken.en ze nemen de tijd voor je

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Heel goed geholpen, dikke duim

Zie boven

Goed geholpen

Vriendelijke mensen weten waar ze het over hebben

Zorgzaam

Rustig ervaren mensen die proberen zo goed mogelijk hun werk te doen

Adequaat

Adequaat handelend en blijft in gesprek

Snel geholpen aan tandsteen op mijn beugel

Vriendelijke mensen

Een prima praktijk.

Na een weekeind met kiespijn, gelijk maandagochtend om acht uur aan de telefoon. Kon om half tien terecht. Top!

Uitmuntend

Zeer prettig en professioneel

prima behandling

Aandacht

Benadering met respect en voorzichtig.

Goed gevoel over behandeling

Kundige behandeling. Daarover geen enkele klacht. Moest wel geruime tijd wachten ivm volle behandel agenda.

Prima , alleen jammer dat de afspraak met de tandarts niet door kon gaan Super tevreden over de mondhygiëniste Francis Koning

Helemaal goed

Aardige tandarts (Maria) Goede uitleg, kundig enz.

Goed. Maar erg duur

De mondhygiëniste heeft haar werk prima gedaan, maar het tarief wat er voor gerekend wordt is natuurlijk niet in vergelijking maar exorbitant hoog.

goed en professioneel

goed en professioneel personeel die alles goed en netjes uitleggen .

Fantastisch

Maria heeft me van het begin al op me gemak gesteld en mij van de angst voor de tandarts een heel stuk afgenomen.

Toppers

Vriendelijk behulpzaam. Fijn dat ik er tussen kon

Vakkundige reparatie door een goed team

Vulling was eeiit gevallen. Ik kon de andere dag terecht. Door mevrouw Postma en assistente fijn geholpen. Voelde in de stoel dat er een goed samenwerkend duo stond. Was prima ervaring

Is prima

Wordt altijd heel vriendelijk geholpen

Vriendelijk

Deskundig en vriendelijk!

Deskundige en vriendelijke behandeling!

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde