Tand trekken ging moeizaam

Veel pijn gehad en nu nog na 10 dagen

Prima in orde, de behandelaar geeft elke stap aan

Prima in orde

Goede ervaring

Goede etvaring

Oprecht lieve medewerkers

Super lieve tandarts en assistentes behalve receptioniste mag soms wel wat meer empathie tonen.

Mondhygiëniste prima

Behandeling mondhygiëniste was goed; de geplande tandarts controle ging niet door daar er geen tandarts beschikbaar was

Een prima kennismaking!

Een moderne praktijk, goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid. Zeer tevreden over de prettige communicatie en vakkundige behandeling door zowel tandarts als mondhygiëniste. De aanbeveling van mijn dochter, reeds jaren in Lemmer woonachtig, is dan ook zeer terecht!!

Ontzettend zachtaardige tandarts

Deze 2 tandarts en assistente zijn toppers

Ben blij met deze praktijk!

Ben sinds kort bij Kraan Tandheelkunde; dit i.v.m. verhuizing. Bevalt prima; kleine praktijk, goede communicatie en snel aan de beurt mocht er wat zijn. Assistente en tandartsen die tijd voor je nemen en behandelingen in goed overleg. Goede keus!

Goed meedenken over vervolgbehandeling!!

leuke en goed opgeleid personeel

goed personeel die weten wat ze doen en zeggen .

Proffesionele mondzorg

Je wordt er fijn en deskundig geholpen. De medewerkers van de praktijk hebben echt aandacht voor je. Ik ga altijd met plezier naar de tandarts.

Ik ben erg goed geholpen. Erg vriendelijk en een super relaxed team. Top

Geruststelling, vriendelijk en deskundig.

De laatste controle heb ik op een prettige en deskundige manier ervaren.

Vriendelijke tandarts en snelle controle. We waren met het gezin van 4 zomaar klaar. De kinderen mochten meekijken en de nieuwsgierige vragen werden beantwoord. Na die tijd een klein aardigheidje uit de cadeaubak! Super lief !

Niets mis mee

Zeer kundige mondhygiëniste

Heel fijne behandeling

Werd heel goed geholpen

Had heel erg kiespijn maar gelukkig kon ik dezelfde dag nog terecht!

Vriendelijk behandeld.

Ik was te laat door dat ik onder behandeling voor kanker, chemo en immuno. Net behandeling gehad. In de war met de tijd. Hebben ze heel fijn opgevangen.

Vakwerk

Zeer professioneel en uitstekende teamwork tussen tandarts en assistente. Het resultaat was geweldig

Prettige ervaring

Op 13 en 27 Maart geweest voor een kroon. Beide afspraken als erg prettig ervaren.de tandarts Anastasia Norton kan ik iedereen aanraden, ze heeft iedere keer aan wat ze doet en ze is erg perfectionistisch. Jammergenoeg gaat ze weg bij Kraan.

Geweldig tandarts

Violet is een Geweldig tandarts, attent, hardig, en competent!

Prettig te woord gestaan. Zachtaardige professionele mensen.

Plezierig halfjaarlijkse controle. Goede adviezen en compliment gekregen voor kwaliteit van mijn eigen onderhoudswerkzaamheden.

Ik ben prima geholpen

Ik vond het een vriendelijke en ontspannen sfeer en ik ben goed en vakkundig geholpen.

Heel goed

Ben zoals altijd heel goed geholpen door tandarts Maria, ben heel erg blij met mijn tandarts !

goed en aardig.

nvt

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde