Zou wel adviseren om de plafon platen met clips vastzetten. Bij het openen van de deur gaan ze omhoog. Lijkt mij niet erg handig als je steriel wil werken. Groet Andries

Altijd zeer prettige ervaring.

Mijn ervaring is dat ik t heel prettig vindt. Er wordt naar je geluisterd en ontzettend vriendelijk. Wat heel fijn is.

Heb een goed contact met de mondhygiëniste Wietske. Ze heeft mijn gebit grondig schoongemaakt .

Prima vriendelijk en deskundig

Prima ervaring

zo fijn geholpen, om van mijn kiespijn af te komen.

toen mijn kiespijn na een paar dagen niet over ging, kon ik op kort dag bij de tandarts terecht. het was even schrikken dat de kies eruit moest, maar ben heel goed geholpen en heel blij dat de kiespijn weg is.

negatieve ervaring

Ik ben een nieuwe cliënt in uw kliniek. Aan de telefoon vroeg ik of ik de anamnese van de vorige kliniek kon overdragen om te voorkomen dat ik de primaire controle moest ondergaan. Ik heb de vorige kliniek gevraagd om informatie over mij naar u te sturen. Vervolgens ontving ik een e-mail met een link om u aan te melden voor de bijeenkomst. Ik heb me geregistreerd. Bij aankomst kreeg ik een eerste keuring, waarvoor ik via mijn verzekering al 20% had betaald. Waarom hebben ze mij iets aangedaan dat ik niet had kunnen doen?Tevreden over gebitsreiniging.

Fijne hulp, zonder wachttijd

Goed geholpen!

Zie hier onder. Ook

Vriendelijk en goed op tijd.

Klantvriendelijk

Wordt snel en naar álle tevredenheid geholpen.

Vertrouwd

Goede vlotte behandeling. Jammer dat de heer Keulen weggaat.

In één woord geweldig.

Mijn tandarts mevrouw Andrea Soriano heeft prima vakwerk afgeleverd met veel deskundigheid en zorg voor de patiënt en behandeling tijdens het verwijderen van mijn kiezen en tanden uit mijn bovenkaak. Ook de controle een dag later vond ik opzienbarend zij wou mij terugzien hoe het met de hechting was en de prothese en de staat van de bovenkaak. Zij is volgens mij van Spaanse afkomst en heeft een praktijk in Sneek gevonden, petje af voor deze Spaanse tandarts.

Prima behandelaars

Laatst wel 1 keer afspraak vergeten, onaardige brief over gekregen.

Plezierig, duidelijk verloop van de behandeling.

Prettig

Prettige sfeer en goede behandeling

Jong team. Denkt in mogelijkheden en verplaatst zich in patiënt.

Het was voor mij aangenaam om door een open en jong team behandeld te worden. Daardoor is voor mij de continuïteit groter. Bijkomend voordeel is dat jonge ogen meer zien en de behandelaar daardoor beter kan beslissen of herstelwerkzaamheden nodig zijn.

Deskundig personeel

Geweldig mijn gebit weer gereinigd door de mondhygiënist

Goede communicatie

Attente receptie en goede communicatie. Dat schept vertrouwen.

Super vlot en geen vervolgafspraak

Geen klachten

uitstekende behandeling

een aanrader voor iedereen

Wietske is een goede en vriendelijke mondhygiëniste en heeft veel aandacht voor de client

Super vriendelijk

Eerste keer bij de ‘nieuwe’ tandarts samen met mijn twee kinderen. Super aardig, vertelt wat ze gaat doen en waarom. Kinderen op gemak, ik op gemak. En op (afgesproken) tijd geholpen.

Professioneel en vertouwen

Positief. Het vertrek van Gert is een een groot verlies van jullie praktijk,

Altijd warm welkom van binnenkomst tot weggaan.

Altijd warm welkom van binnenkomst tot weggaan. Dit geldt bij het aanmelden bij de balie alsook achter deur 3 :)

Ik ben vriendelijk en snel geholpen, zonder lang te hoeven wachten.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde