De tandarts van mijn gezin is Andrea. Hele fijne tandarts. Rustig. Fijn met onze kinderen. Ook bij de balie word je fijn te woord gestaan. De wachtkamer is ruim.

Goed geholpen

Een stukje gebroken, ik belde en kon gelukkig vlot terecht Ivm vakantie. Helaas Thad ik nog pijn. De tand was opnieuw gevuld, oude vulling is verwijderd. Als ik terug ben dan moet ik zsm bellen om hier opnieuw na te laten kijken. De vulling drukt tegen de zenuwen aan heel vervelend.

Goed geholpen

Werd goed geholpen ,snel en pijnloos.

Prima afspraak en alles ging erg voorspoedig.

Twee afspraken achter elkaar, maar door 1 tandarts uitgevoerd, perfect !

we zijn heel tevreden over tandarts René de Jong

Zoals altijd prima, klantvriendelijk en laagdrempelig

Zoals al jaren als klant niets te klagen over de klantgerichtheid en vriendelijke ontvangst etc. Adequate en vakkundige behandeling door Rene.

Prettige sfeer en goede behandeling

Werd vlot afdoende geholpen

Vriendelijk, professioneel

Binnen 1 jaar van mijn tandvleesproblemen af. Goede samenwerking tussen tandarts en mondhygienist. Uitstekende kijk op het probleem en uitstekende oplossing geboden. Zeer vakkundig.

Prettige sfeer

Prettige sfeer, deskundig personeel

Dik tevreden. Had klein probleem. Gewoon vermeld en werd gelijk verholpen. Moest trouwens ook weer even op de foto. Gebidscontrole. Was klein gaatje zichtbaar. Was al vermeld tijdens de controle.

goed contact, snel geholpen, zoals het hoort

Goed contact met de receptie, volgens afspraak werd ik op tijd geholpen. Daarna goede adviezen, gewoon zoals het hoort.

Deskundig en vriendelijk.

Positief

Deskundig en prettig contact

Deskundige tandarts en prettig in de omgang en contact. Neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

geweldig !

Met pijn aan een verstandskies kon ik direct terecht. De kies die al los zat en ontstoken was werd na onderzoek getrokken. zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door de dames van de receptie, tandartsassistentes en natuurlijk de tandarts. Dank jullie voor de fijne hulp.

vriendelijk en professioneel

vriendelijk en professioneel

Prima zorg

Prima zorg

Goede en vriendelijke behandeling

Vriendelijk en plezierig geholpen

De vrees naar de tandarts is voorbij,zeer tevreden

Snel gehandeld na mijn pijnklacht.

Afspraak snel gemaakt en behandeling van Margot Postma en assistente waren perfect

Ervaren personeel

Vertrouwd en ervaren personeel

Erg goed

Professionele tandarts, rustig en deskundig l

Kundige en vriendelijke tandarts en assistente

Vriendelijk Nauwkeurig werk Pijnvrij

Zeer tevreden over de behandeling

Keurig op tijd geholpen en zeer tevreden over het resultaat.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde