Positief

Ik ben hele vriendelijk ontvangen Deskundig geholpen

Leuke tandarts…. Jammer dat hij weg gaat

Fantastisch

Heel erg prima altijd

Goed behandeld voor zover nodig

Attente behandeling en advies

Goed geholpen

Vriendelijk en professioneel geholpen

Netjes op tijd en vriendelijk geholpen. Tandarts en assistent waren professioneel en vriendelijk.

als bewindvoerder en mentor niet blij van de behandeling van onze client/zoon

Afgelopen vrijdag contact gehad met uw secretaresse...of de behandelde tandarts contact met ons op wilde nemen over de behandeling van onze client/zoon. Waar wij graag overleg mee willen hebben tandarts ***. Waarop zij op de stoel van de tandarts ging zitten en mij afkatte ...... wat wij willen is niet aan ons. Tot op dit moment nog niks terug gehoord. Wat ons wel toe werd gezegd dat ze tandarts *** ging vragen om met ons contact op te nemen. Omdat onze zoon/client herhaaldelijke keren tanden moet laten trekken. Is van ons uit de vraag of wat er nog staat (laatste paar) in de onderkaak niet ineens getrokken kan worden ? Word zo wel erg belastend en kosten plaatje wel erg hoog..ook hebben wij geen geen mail hier over otvangen van de bahandeling vr.gr ***

Afspraak goed en behandeling ook goed

het was bij Wieske weer goed verzorgd.

mijn ervaring met de mondhygiëniste was goed, wietske is een topper!

Zeer kundige tandarts

Neemt klachten serieus, luistert goed en lost problemen op. Ook de assistentes zijn behulpzaam. Kortom: een hele fijne praktijk!

Dit is een vraag wat ik privé wil houden

Dit is een mening die ik het liefste niet in de openbaarheid wil delen

Tevreden

We zijn heel vriendelijk ontvangen. Problemen zijn snel en kundig opgelost en tandarts luistert en kijkt goed wat er nodig is qua aanpak..

prima!!

Vriendelijk en vakkundig

geweldig

geweldig

Deskundige en vriendelijke tandarts

Ik werd op tijd en vriendelijk behandeld.

Professioneel en persoonlijk

Kraan Tandheelkunde Willemstraat is heel professioneel. De medewerkers benaderen je vriendelijk en persoonlijk. Sinds ik bij Kraan kom, is mijn gebit en tandvlees sterk verbeterd. Ongelooflijk groot verschil met mijn vorige tandartspraktijk!!

Zoals altijd heel goed en vriendelijk geholpen door tandarts Hendrike Landman

Snelle afspraak ivm ernstige kiespijn en goede behandeling gehad. Het zetten van de verdoving was geheel pijnloos.

goede en vakkundige behandeling

je gerust stellen,wat ze gaat doen en als het pijn doet meteen melden

Professioneel

Al jaren een fantastische praktijk. De tandartsen zijn kundig , vriendelijk en heel toegankelijk. Worden gedragen door een uitmuntende receptie.

Altijd prettig

Altijd tijd voor een praatje. En een goede behandeling

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde