Altijd goed bij Wietske

Ik kom al jaren bij Wietske de mondhygiëniste en ben zeer tevreden met haar. Hele vriendelijke rustige vrouw.

Er wordt goed naar je geluisterd.

Als zowel de tandarts Sylvia als de mondhygiëniste Ellen merken dat je het niet zo prettig vindt stoppen ze even en stellen ze je op je gemak of doen het op een andere manier.

Goede tandarts

Meer dan prima

Deze keer zelfs nog voor de afgesproken tijd al aan de beurt. Prima en heel vriendelijke behandeling. Ik denk dat Sylwia Mirecka was die de behandeling heeft uitgevoerd maar weet dit niet zeker.

professionele en super klantvriendelijke hulp!

wietske is een vakkundig mondhygiëniste; neemt ruim de tijd en behandelt met alle zorg! Ze is ook zeer klantvriendelijk!

Snel en vakkundig geholpen!

Helemaal prima

goed overleg

Aanrader andere behandeling...meteen overleg met mw.Landman en besluit kunnen nemen. Adequaat en vriendelijk.

Prima.

Je wordt heel adequaat geholpen. Zowel bij de balie, als bij de mondhygiënist, als bij de tandarts. Ik kom er al jaren en ben erg tevreden.

Fijn dat de behandeling zorgvuldig is gegaan.

Ondanks de vervelende behandeling ben ik met veel zorg en geduld geholpen. Daarvoor erg bedankt.

Door de receptioniste vriendelijk te woord gestaan. Snelle afspraak gemaakt. Kon meteen ‘‘s middags terecht. Tandarts heeft me goed geholpen en goed uitgelegd wat ze ging doen. Ook de uitleg wat ik nog kon verwachten eventueel

Snel en prettig

Na een korte wachttijd netjes en snel geholpen.

Fantastische, lieve tandarts

Coban is m'n tandarts. Wat een lieve vrouw en zo kundig, erg fijne ervaring.

De tandarts Sylwia was heel lief aardig en vriendelijk

Ik en mijn kinderen zijn echt tevreden

Fijn

Zal nooit een liefhebber worden van het brengen van een bezoek aan de tandarts. ( klein trauma van vroeger ) Maar huidige tandarts aardig , deskundig , oprecht geïnteresseerd en communicatief.

vlot, geen gezeur, maar daadkracht

sympatieke praktijk

Gert stelt de kinderen erg op hun gemak, ze vinden het gewoon een feestje om naar hem toe te gaan.

matig

jammer dat het uit liep (3 wachtende voor mij) waardoor ik me heb laten helpen door iemand anders. Waarschijnlijk iemand die net afgestudeerd is en twijfelde en daarom foto's heeft gemaakt waaruit blijkt dat er twee gaatjes zijn.

Helemaal Top

Bij Wietske ( mondhygiënist) geweest, legt goed uit wat ze gaat doen en is erg kundig en enthousiast in haar werk.

Prima!

Prima, rustig en correct

Goede uitleg en goede behandeling.

Deskundige en vriendelijk personeel!

Aardig prima gegaan

prettige tandarts

Snel geholpen

Helemaal prima

Keurig op tijd...vriendelijk

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde