Vriendelijk en snel aandebbeurt

Zie hierboven

Klant vriendelijke

Andrea is de beste tandarts die ik ooit heb gehad!!

Professioneel, vriendelijk en deskundig!

Snel en vakkundig

Tandsteen verwijdering en controle in één keer.

Heel vriendelijk en advies gevend.

Heel vriendelijk en advies gevend

Altijd goed geholpen

Zoals altijd prima

Was snel en professioneel behandeld

Zeer goede ervaring.

De behandeling was zeer naar tevredenheid en patiënt vriendelijk. Ook wordt ik altijd op de afgesproken tijd, soms zelfs wat eerder binnen geroepen. Ik voel mij altijd erg op mijn gemak en vind het nooit spannend. Ook duidelijke uitleg over hoe de staat van mijn gebit momenteel is.

Goed geholpen

Helemaal prima

Zeer kundig en vriendelijk

Heel goed

In een woord “ geweldig”.

Gewoon goed

Netjes geholpen en vakkundig persoon.

Correcte behandeli g

Vriendelijk. Belangstellend. Duidelijk advies.

Alles was prima, de behandeling was erg prettig en alle onderzoeksinstrumenten waren goed en schoon.

Behandeling correct en vriendelijk

Behandeling correct en vriendelijk

Netjes behandeld goede uitleg over implantaat.

Positief : vriendelijk en vakkundig

Afspraken worden op tijd nagekomen; ik hoef weinig lang in de wachtkamer te zitten

Snel en vakkundig geholpen!

Fijne tandarts met kennis en kunde. Pijnloos een kies laten vullen.

Al jaren wordt ik behandeld bij Kraan Tandheelkunde Willemstraat. Tot volle tevredenheid!

Prima ervaring.

Behandeling en contact is prima. Ben al cliënt vanaf ze de praktijk hebben overgenomen en bij Wietske ben ik al langer.

Uitstekende behandeling en kennis

prima consult

goed overleg over wat te doen

Een prettige en vlotte behandeling

Een prettige en vlotte behandeling

Hele fijne tandarts

Fijne eerste kennismaking

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde