fijne behandeling

Tandarts Sylwia Mirecka werkt geduldig, heeft aandacht voor je en werkt voorzichtig. Heel fijn om bij haar in de stoel te zitten.

Vriendelijk, grondig en snel

Werd snel geholpen, gesproken over mijn proces met ragers en werd grondig schoongemaakt onder mijn spalkje waar tandsteen zat.

Prima en vriendelijk geholpen

Deskundig, vriendelijk geholpen.

Ik werd gezien en gehoord. Mijn vragen werden serieus genomen en vakkundig beantwoord.

tevreden

hartelijk en kundige behandeling

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk personeel en snel geholpen

Ontvangst goed en korte wachttijd. Hele familie weer Eee kundig geholpen door tandarts Landman.

Hele goede uitleg, je op je gemak stellen,rustig en nauwkeurig behandeling

Was een beetje gespannen maar viel erg mee,4 voortanden van boven gebit getrokken. .

Ik kon snel terecht met mijn kiespijn.

Snel en zorgvuldig met goede nazorg.

Fijne behandeling

Ervaren, vriendelijk, voelde me op mijn gemak

Belangstelling, goede service

Correcte behandeling

Positief over de geleverde prestaties en zeer vriendelijk

Goede zorg met zeer vriendelijk personeel

ben tevreden over de behandeling

Heel goed.

Ze verteld tijdens de behandeling wat er gaat gebeuren.

Vriendelijk aardig en snelle behandeling

Heel goed

Aardige medewerkers, vakkundig

Aardige mensen, vriendelijk en vakkundig. Enig minpuntje is dat de collega's wel heel vaak heen en weer lopen door de wachtkamer.

Heel goed consult

Het was een correct en volledig consult!

Prima behandeling

Snel en goed geholpen.

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over tandarts Landman. Ze is heel kundig en super vriendelijk!

Fijne en kundige tandarts

Aardige en plezierige tandarts

Professionele praktijk

Goede en correcte tandheelzorg. Eigenlijk niets op aan te merken. Krijg er altijd wel het gevoel van een commercieel bedrijf. De persoonlijke benadering heeft moeten wijken voor de efficiëntie.

uitstekend

Geduldig vakbekwaam

amper pijn gevoeld

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde