Goed en leuk geholpen

Bij met de snelle actie en behandeling van mijn probleem

Altijd vriendelijk en redelijk op tijd

Altijd goede adviezen

Het was een fijn en pijnloos consult.

Mijn kies is op een fijne manier weer gerepareerd en ik heb er niets van gevoeld. De tandarts legde, onder haar werkzaamheden, stap voor stap uit wat er ging gebeuren. Kortom, het was een prettige ervaring.

Prettig en vriendelijke personeel

Op tijd door de tandarts geholpen en met tips weer terug naar huis gereden

Prima en persoonlijk

Best genoeg

Altijd vriendelijk en snel geholpen zonder vervolgafspraken.

Netjes op tijd en vakkundig geholpen

Goed contact en sfeer in praktijk is oké.

Persoonlijk en met aandacht voor ons en onze jonge kinderen

Onze jongste mocht voor het eerst in de tandartsstoel. Dat vond hij best even spannend. De oudste had er wel zin in, kletste lekker, en gaf het goede voorbeeld. Ook voor onze jongste werd rustig de tijd genomen Volgende keer is het voor hem ook niet meer zo spannend.

positief

receptie vriendelijk en meedenkend. Mevr. Landman Zeer correct en eerlijk. Ik word herkend en dit geeft een goed gevoel.

Geweldige en sympathieke tandarts,

Bovenstaande is duidelijk genoeg. Gert is een hele prettige en sympathieke tandarts. Wil wel even melden dat de assistente veel en hard praatte. Ook over zaken die ik zelf niet zou bespreken met een onbekende erbij. Mijn mond was daar wel gesnoerd maar mijn oren niet.

Al jaren dik tevreden

Een fijne praktijk met vriendelijke medewerkers. Behandelingen goed en in overleg. Ben al jaren een zeer tevreden cliënt.

Fijne tandarts!

Fijne praktijk en een goede tandarts

Goed en snel geholpen

Heb vrijdag gebeld met kiespijn , maandag en dinsdag al zorgvuldig en keurig geholpen ..

Byzonder

Ik kwam om te vullen, er moest ook een stuk oude vulling verwijderd worden: aangezien ik altijd wel wat angst voor de tandarts heb gaf ik ook aan dat ik het spannend vond... Verdoving gekregen en de behandeling vond plaats. Alleen na het boren terwijl ik met het gat lag werd de tandarts weggeroepen en liet mij daar liggen....het vullen moest nog beginnen, geen fijne ervaring.....De assistente heeft gelukkig speeksel weggezogen en gevraagd hoe het ging, ik maakte een hulpeloos gebaar en ze heeft de tandarts geroepen om terug te komen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, maar vond het om het nog zacht uit te drukken niet prettig

Vriendelijk en kundig

prima tandarts, vriendelijk en deskundig. informeert de client helder over toestand gebit en opties

1. ik zou graag meer mogelijkheden hebben om maanden vooruit een afspraak te plannen 2. Biedt u de mogelijkheid om bij een willekeurige tandarts terecht te kunnen [ ik heb namelijk geen voorkeur] 3. ik zou graag een optie hebben om een [uitgebreide] tandplak/polijst behandeling te krijgen aansluitend op de controle [ zo'n combi behandeling had ik ook bij mijn vorige tandarts

Uitstekend!

Uitstekend!

Netjes, beleefd

Deskundig en gastvrij

Ik kende deze tandarts niet. Maar ik voelde me meteen gezien en welkom. Vriendelijke persoonlijke benadering ok door de assistente die stage bleek te lopen

Netjes en goed

Prettig

Zeer vriendelijk en goede uitleg.

Uitstekend geholpen

Kundig geholpen. Goed voorgelicht over wat er ging gebeuren. Plezierige communicatie.

Gerustellend fijn

Fijn en goed geholpen

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde