Mondhygiënist

Behandeld door Wietske een zeer bekwamen mondhygiënist en vrolijk.

xx

xx

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? xx
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygienist

Ter zake kundig

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee

Pijnloos

Bijna 78-jaar oude kies pijnloos getrokken.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Niet nodig
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Goede behandeling

Vriendelijk en adequaat

Goede behandeling Aardige assistente Goede tips gekregen

vakkundig, deskundig en altijd op tijd

Ervaringen gebaseerd op behandeling door Gerda, mondhygiëniste.

Was zeer goed

Ik heb de beste tandarts die er is

Uitstekende praktijk

Hoewel een tandarts bezoek nooit mijn hobby zal worden, voel ik mij hier op mijn gemak. Van ontvangst tot vertrek zorgzaam, kundig en vriendelijk. Hoop dat dit altijd zo zal blijven.

Helemaal goed alles

Alles was goed,behandeling,contact

Vriendelijk

Bij de tandarts geweest. Vriendelijke dame.

gewoon goed

geen wachttijden, goede deskundige tandarts

ik ben erg tevreden

Ik ben er persoonlijk tevreden over en ze werken goed en professioneel

Vriendelijk ontvangen. Geen lange wachttijd en zeer goed geholpen door de mondhygieniste

super

m'n spalk zat los en kon die dag nog heen om het te laten vast zetten.

Na klacht kon ik snel terecht en werd deskundig geholpen

Ik kon dezelfde dag nog terecht bij de mondhygienaste naar aanleiding van een stukje tandenstoker dat al een aantal dagen in mijn tandvlees vastzat. Vriendelijke benadering en snelle handeling. Dank!

top

geen lange wachtijden helaas niet veel parkeergelegeheid bij de praktijk

Heel positief voor eerste keer

Vriendelijk rustige benadering goede uitleg.

ok

ok

Al jaren zeer tevreden over de behandeling in deze praktijk. Er wordt altijd verteld wat er gebeuren gaat. Dus je weet als patient waar je aan toe bent.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Prettige behandeling.

De handelingen werden steeds duidelijk vermeld. Linkerhand omhoog als er iets niet lekker gaat.

Stevige behandeling

Probleem is goed opgelost, maar de behandeling was wel stevig

Correcte ontvangst, betrokken behandeling

Er moest, voor mij een vervelende kwestie worden opgelost. Tand was zomaar getrokken, het kunststof plaatje paste niet helemaal. Direct contact opgenomen met leverancier. Terstond opgelost.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde