Correcte ontvangst, betrokken behandeling

Er moest, voor mij een vervelende kwestie worden opgelost. Tand was zomaar getrokken, het kunststof plaatje paste niet helemaal. Direct contact opgenomen met leverancier. Terstond opgelost.

vriendelyk en profesioneel

plezierige mensen die hun werk goed verstaan

Dikke prima

Persoonlijke interesse. Duidelijke uitleg. Eerlijke conclusies. Begrip voor de patiënt zijn portemonnee. Tijd nemend voor wederhoor. Afspraak correct op tijd.

geweldig

supersnel geholpen

Precies zoals ik zou willen

Ik kwam mooi op tijd. Jullie bedrijf is heerlijk centraal dus was geen probleem. Het wachten was aangenaam. Mijn bezoek was aangenaam en het personeel was aardig. Ik voel me goed bij mijn bezoek.

Heel hartelijk verwelkomt

De eerste keer dat ik hier kom. Heel hartelijk verwelkomt door de receptie en mijn nieuwe tandarts. De controle is naar wens gegaan goeie uitleg en ik kom graag terug bij deze tandarts

Goed geholpen

Op tijd en goed geholpen

Prima geplande afspraken en deskundige tandarts.

Door ziekte werd de afspraak veranderd, wat prima uitpakte. Controle en mondhygiëniste tegelijk bij 1 kundige tandarts.

Correct bejegend in een informele sfeer.

Zie boven

Geruststellende, vriendelijke benadering!

Ik voel me op mijn gemak

Je wordt prima behandeld

Prima en zeer deskundig personeel

plezierig

Plezierig en luisterend oor.

kundig en vriendelijk

betrouwbaar

Normaal oké, mondhygiëniste not amused

Ik kom al een aantal jaren bij deze praktijk en normaal geen problemen mee. Nu kwam ik voor ‘gebitsreiniging’ bij de hygiënist vanwege tandsteen. Kijkt ff rond: ontstoken tandvlees… correct, dat wist ik… hoevaak ik stoker? Ja niet vaak genoeg (standaard praatje bij mij haha). Vervolgens krijg ik de vraag: wat ik dan verwachte van die afspraak? > ja tandsteen verwijderen? Zoals afgesproken… beetje kortaf dat ik het ook wel voorkomen kan als ik ga stokeren… En vervolgens gaat mevrouw lekker hardhandig te werk, alsof ze er geen zin in had en het mijn verdiende loon was… Dus hopelijk hebben ze een andere mondhygieniste als ik er nog eens heen moet, want bij deze dame kom ik niet weer.

Ik ben normaal weg bang voor de tandarts maar dankzij mijn tandarts niet meer dus kort om super tandarts!

Pro-actief, meedenkend, hoge service

Uiterst vriendelijk geholpen. Er wordt wordt pro-actief meegedacht. En het serviceniveau en de kwaliteit is zeer hoog.

Goed geholpen

Had pijn in mn mond en kin gelijk de zelfde dag terecht

Goed op tijd, goede behandeling. Vervanging Lisanne.

goede service

geduldig en vakbekwaam

Fijne tandarts

Goed overleg

De behandeling wordt altijd met zorg verricht

Geen lange wachttijd. Vriendelijk en goed behandeld.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde