Zoals altijd weer goed behandeld

Altijd prima!

Goede praktijk vriendelijk, belangstellend !!

Correct

Goede behandeling en uitleg

Na telefonisch contact een snelle hulp aangeboden. Zeer tevreden over de geboden hulp.

Dikke prima

Deskundig

Weer een goede ervaring

Professioneel en persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht tijdens een professioneel uitgevoerde behandeling.

Prima Tandarts praktijk

Goed ensnel ingepland bij kiesbreuk. Echter bij afhandeling van de afspraak een half uur gewacht, dit kan toch anders. Bijvoorbeeld een belletje of mailtje bij uitloop van de afspraak

Fantastisch

Goed geholpen fijne tandarts

Goede zorg.

Vakwerk.!

Een probleem opgelost voor een andere tandarts

Er moest een kies worden getrokken, mijn eigen tandarts kon pas na het weekeinde, maar op donderdag kon het wel bij Kraan. Samengevat; goede communicatie, snel, kundig en efficiënt.

prima behandeling en keurig op tijd

prima behandeling en keurig op tijd, ook de administratie voor en na de behandeling.

Een wortelkanaal behandeling gehad. Is prima gegaan.

Goede behandeling

Zeer goede tandartspraktijk

Top tandarts.

Altijd leuk, vriendelijk en met veel kennis is mijn tandarts Hendrike Landman.

deze keer prima

Ik had geen gaatjes en kreeg advies over gevoelig tandvlees.

Sylvia is een prima tandarts.

Nog even een laatste keer naar Sylvia..Jammer, eerst Japke en nu Sylvia weg.Maar jullie hebben er gelukkig meer. Even weer de juiste vinden, waar het met klikt.

Vlotte, persoonlijke benadering en behandeling

Fijne, persoonlijke benadering!

Geen wachttijd, hartelijke ontvangst en professionele zorg

Persoonlijke aandacht en professionele zorg Duidelijke communicatie Hygiënische omgeving

Snel en goed geholpen

Nog vooyde afspraak tijd prima geholpen

De medewerkers zijn erg vriendelijk, kundig en vertellen steeds wat ze doen!!

Ik ben eerst bij de mondhygiëniste Baukje geweest en die was erg vriendelijk, betrokken en hield rekening met het feit dat ik nooit zo'n held bij de tandartspraktijk ben!!! Door de slechte ervaring op tandartsgebied vroeger met slechte tandartsen en schooltandarts, is het voor mij belangrijk dat ze vertellen wat ze gaan doen en betrokken zijn... Nou dat is Hendrike Landman, mijn tandarts, zeker!!! Ze ziet en hoort me, is erg vriendelijk en kundig!!!!

Prima praktijk

Goede ervaring personeel vriendelijk en kundig.

Prima ervaring

Er werd goed uitgelegd, hoe de behandeling zou gaan.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde